A czy plamienia i śluz z krwią od tyg są normalne?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie. Każde plamienie, krwawienie w ciazy wymaga konsultacji z lekarzem. Przyczyn może być wiele.A czy plamienia i śluz z krwią od tyg są normalne?
Ja bym podjechałą na twoim miejscu na IP, jeśli masz wizytę dopeiro za kilka dni.A czy plamienia i śluz z krwią od tyg są normalne?
Wizytę mam w czwartek czuje się dobrze na poprzedniej wizycie też miałam plamienie i lekarz powiedział że to się zdarzaJa bym podjechałą na twoim miejscu na IP, jeśli masz wizytę dopeiro za kilka dni.
wtedy być może nic nie zrobił bo jeszcze na usg nic nie było. Na wizytę poszłabym tez z wynikiem progesteronu. Ale „zdarza się” - zdarza się ale z konkretnych przyczyn.Wizytę mam w czwartek czuje się dobrze na poprzedniej wizycie też miałam plamienie i lekarz powiedział że to się zdarza
A badałaś progesteron ?Wizytę mam w czwartek czuje się dobrze na poprzedniej wizycie też miałam plamienie i lekarz powiedział że to się zdarza
co wy macie z tym progesteronem, jakaś obsesja.A badałaś progesteron ?
Ale czasami jest za niski i wtedy może byc od tego krwawienie.co wy macie z tym progesteronem, jakaś obsesja.
Chyba że tylko ja podchodzę do tego tak dziwnie ... to przepraszam.
Ja i moi lekarze z którymi miałam styczność.
Mialam idealny a cały 1 trymestr borykałam się z krwawieniami.
I w szpitalu lekarz , a i mój ginekolog gdy zapytalam czy zbadać może progesteron to zapytali : a po co to Pani ?
Ani nam to nie pomoże ani Pani.
W szpitalu ostatecznie mi go sprawdzili , ale tak jak mówię - ja miałam idealny.
Beta idealna, progestwron idealny, wyniki krwi idealne a non stop krwiaki.
krwiaki, a niedomaga to różnicaco wy macie z tym progesteronem, jakaś obsesja.
I w szpitalu lekarz , a i mój ginekolog gdy zapytalam czy zbadać może progesteron to zapytali : a po co to Pani ?
W szpitalu ostatecznie mi go sprawdzili , ale tak jak mówię - ja miałam idealny.
co wy macie z tym progesteronem, jakaś obsesja.