Niestety moje laboratorium jest otwarte tylko jutroZbadaj za dwa dni o tej samej porze i w tym samym labie. Zobacz czymaleje czy rosnie
reklama
U
użytkownik 218
Gość
Teraz przyrost minimalny wiec gdyby znowu minimalnie rosła pilnie wizyta u lekarza badz na ip, aby sprawdzić czy to nie cp. Lepiej gdyby jednak spadala, sama sie oczyścisz. Przykro mi autorko.A jak będzie rosnąć to co to znaczy
Lady Loka
Fanka BB :)
Że cos jest nie halo i albo trzeba monitorowac czy to nie cp albo czekac, az zacznie spadaćA jak będzie rosnąć to co to znaczy
To znajdź inne.Niestety moje laboratorium jest otwarte tylko jutro
Charmander
albo beta wzrastała i już spada, albo przyrosła tak bardzo niewiele. Oba te przypadki to niestety złe zakończenie. Jeśli beta raz rośnie raz spada może to być ciąża pozamaciczna, niebezpieczna. Niestety przy takich wartościach nie widać jeszcze na USG (dopiero przy około 1000 widać pęcherzyk ciążowy). Być może niedługo zaczniesz krwawić, jeśli do tego nie dojdzie trzeba się skierować do lekarza.A jak będzie rosnąć to co to znaczy
Przykro mi, mam nadzieję, że masz wsparcie. Gdybyś potrzebowała rozmowy, jesteśmy tutaj dla Ciebie. Przytulam
Charmander
A te dwa badania robiłaś w tym samym laboratorium?
Nie w dwóch różnychA te dwa badania robiłaś w tym samym laboratorium?
Charmander
wyniki w innych laboratoriach mogą się różnić, dlatego warto robić przyrost w tym samym laboratorium, w którym było pierwsze badanie.Nie w dwóch różnych
Ale nie wiem, czy aż do takiego stopnia
Pierwsze w szpitalu drugie już w ośrodku zdrowiawyniki w innych laboratoriach mogą się różnić, dlatego warto robić przyrost w tym samym laboratorium, w którym było pierwsze badanie.
Labora
wyniki w innych laboratoriach mogą się różnić, dlatego warto robić przyrost w tym samym laboratorium, w którym było pierwsze badanie.
Te w szpitalu robiłam o 18 a te dziś rano na czczo czy opłaca się iść jutro na betę ?A te dwa badania robiłaś w tym samym laboratorium?
reklama
U
użytkownik 218
Gość
Ale musi byc to samo laboLabora
Te w szpitalu robiłam o 18 a te dziś rano na czczo czy opłaca się iść jutro na betę ?