reklama
Patka2207
Fanka BB :)
raczej 3/4 razy wystarczyGratuluję. Też od razu zadam tutaj pytanie dotyczące badania bety. Czy naprawdę konieczne jest wykonywanie badania co 48 godzin? Jeśli niektóre z Was tak robią - to przez jaki czas? Do którego tygodnia ciąży?
Lady Loka
Raz wystarczy.Tak, zdaję sobie z tego sprawę. Jednak ile razy robiłaś taki przyrost po 48h?
U
użytkownik 218
Gość
Ja tylko raz, później i tak nie ma.zasady,.ze wszystko będzie dobrze. Zaczęłam brac leki i czekal na wizytę u lekarzaTak, zdaję sobie z tego sprawę. Jednak ile razy robiłaś taki przyrost po 48h?
A w którym tygodniu ciąży jesteś? U mnie bardzo wczesna ciąża, bo 5 tydzień. Kiedy wybrać się do ginekologa?Ja tylko raz, później i tak nie ma.zasady,.ze wszystko będzie dobrze. Zaczęłam brac leki i czekal na wizytę u lekarza
U
użytkownik 218
Gość
Myślę, że w okolicach 6 tygodnia możesz. Tydzien, może półtora będzie raczej dobrym pomyslem.A w którym tygodniu ciąży jesteś? U mnie bardzo wczesna ciąża, bo 5 tydzień. Kiedy wybrać się do ginekologa?
W sobotę 23A na becie bylaś kiedy?
Lady Loka
To zrób teraz w środę jeszcze betę i w piątek przyrost i zobaczysz. Jak będzie ponad 1000, możesz spokojnie iść do lekarza.W sobotę 23
bleucoco
Wystarczy raz i później czeka się na wizytę u lekarza.raczej 3/4 razy wystarczy
reklama
To zrób teraz w środę jeszcze betę i w piątek przyrost i zobaczysz. Jak będzie ponad 1000, możesz spokojnie iść do lekarza
Dziewczyn robiłam betę dziśWystarczy raz i później czeka się na wizytę u lekarza.
Załączniki