reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wynik bety

@Lina07 Powinnaś zbadać jeszcze raz. Czy na wydrukach nie jest napisane na jakim aparacie robiono badanie w jakim laboratorium? Trochę to wygląda jakby jednak ten sam lab. Bycie na czczo nic nie zmienia.
Jak byłam w sobotę to po godzinie miałam wyniki bo to było laboratorium szpitalne a dziś jak poszłam do Przychodni to wynik miałam po 8 godzina

reklama
Jak byłam w sobotę to po godzinie miałam wyniki bo to było laboratorium szpitalne a dziś jak poszłam do Przychodni to wynik miałam po 8 godzina
Bo z przychodni gdzieś wiozą krew na badania - być może właśnie do labu szpitalnego. Każdy wynik musi mieć pieczątkę osoby, która obsługiwała maszynę analityczna. Zreszta może da Ci coś telefon do labu szpitalnego z zapytaniem, czy to oni badali dzisiejsza próbkę i czy możesz porównywać te dwa wyniki.

Bo z przychodni gdzieś wiozą krew na badania - być może właśnie do labu szpitalnego. Każdy wynik musi mieć pieczątkę osoby, która obsługiwała maszynę analityczna. Zreszta może da Ci coś telefon do labu szpitalnego z zapytaniem, czy to oni badali dzisiejsza próbkę i czy możesz porównywać te dwa wyniki.
Są dwie różne miejscowości

Jeśli uważasz, że te wyniki są z dwóch roznych laboratoriów i bardziej dostępne jest lab przyszpitalne, to zrób jutro badanie tam, najlepiej o zblizonej godzinie jak byłaś tam w sobotę.
Problem jest taki że ja byłam tam o 18 i dostałam skierowanie od ginekologa na badanie a tak oni przyjmują w godzinach 7-12

reklama
Do góry