Jak byłam w sobotę to po godzinie miałam wyniki bo to było laboratorium szpitalne a dziś jak poszłam do Przychodni to wynik miałam po 8 godzina@Lina07 Powinnaś zbadać jeszcze raz. Czy na wydrukach nie jest napisane na jakim aparacie robiono badanie w jakim laboratorium? Trochę to wygląda jakby jednak ten sam lab. Bycie na czczo nic nie zmienia.
reklama
Jutro i niedzielę? Dobrze rozumiem napisałam do ciebie privJa bym pojechała i po 48h przyrost badz spadek
aspekt
Fanka BB :)
Bo z przychodni gdzieś wiozą krew na badania - być może właśnie do labu szpitalnego. Każdy wynik musi mieć pieczątkę osoby, która obsługiwała maszynę analityczna. Zreszta może da Ci coś telefon do labu szpitalnego z zapytaniem, czy to oni badali dzisiejsza próbkę i czy możesz porównywać te dwa wyniki.Jak byłam w sobotę to po godzinie miałam wyniki bo to było laboratorium szpitalne a dziś jak poszłam do Przychodni to wynik miałam po 8 godzina
Są dwie różne miejscowościBo z przychodni gdzieś wiozą krew na badania - być może właśnie do labu szpitalnego. Każdy wynik musi mieć pieczątkę osoby, która obsługiwała maszynę analityczna. Zreszta może da Ci coś telefon do labu szpitalnego z zapytaniem, czy to oni badali dzisiejsza próbkę i czy możesz porównywać te dwa wyniki.
A co masz napisane na wyniku? Jaka metoda zrobiono badanie i na jakim sprzęcie?Są dwie różne miejscowości
To napewno były dwa różne miejscaSą dwie różne miejscowości
na tym pierwszym NZOZ optimed pracownia analiz pilnych a na drugim laboratorium medyczne optimed pracownia analitykiA co masz napisane na wyniku? Jaka metoda zrobiono badanie i na jakim sprzęcie?
aspekt
Fanka BB :)
Jeśli uważasz, że te wyniki są z dwóch roznych laboratoriów i bardziej dostępne jest lab przyszpitalne, to zrób jutro badanie tam, najlepiej o zblizonej godzinie jak byłaś tam w sobotę.Są dwie różne miejscowości
I jak jest numer laboratorium to są całkiem dwa różneTo napewno były dwa różne miejsca
na tym pierwszym NZOZ optimed pracownia analiz pilnych a na drugim laboratorium medyczne optimed pracownia analityki
Problem jest taki że ja byłam tam o 18 i dostałam skierowanie od ginekologa na badanie a tak oni przyjmują w godzinach 7-12Jeśli uważasz, że te wyniki są z dwóch roznych laboratoriów i bardziej dostępne jest lab przyszpitalne, to zrób jutro badanie tam, najlepiej o zblizonej godzinie jak byłaś tam w sobotę.
reklama
I to są dwa różne miastaTo napewno były dwa różne miejsca
na tym pierwszym NZOZ optimed pracownia analiz pilnych a na drugim laboratorium medyczne optimed pracownia analityki