zadowolonaM
Fanka BB :)
A dalej widać moje dane osobowe ?? Pęcherzyk jest we właściwym miejscu jestem w szpitalu na izbie czekam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już nie widaćA dalej widać moje dane osobowe ?? Pęcherzyk jest we właściwym miejscu jestem w szpitalu na izbie czekam
Radziłabym oszczędnie z no-spą. Ona nie jest taka bezpieczna w ciąży jakby się wydawało.Jak narazie nic złego sie nie dzieje .. widać zarodek i bijące serduszko odpowiada zgodnie 6 tc fakt mam leżeć i mieć oszczędny tryb zycia brać luteinę dopochwowa nospa i teraz nie pamietam czy duphaston W czwartek do kontroli.Na te chwile bardzo sie cieszę lekarz był bardzo dokładny i wiem ze wiedział co mówi i co widzi Także muszę nie które sprawy odłożyć na bok
A ja wiem, że bezpieczna nie jest. Lepszy jest magnez. Działa tak samo.Mi w szpitalu podawali nospe, więc nie wiem
To wiesz lepiej od ginekologów?A ja wiem, że bezpieczna nie jest. Lepszy jest magnez. Działa tak samo.