SleepingBeauty
Fanka BB :)
Na prywatnie nie mam
Genetyczne ?
Genetyczne ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dla mnie to chore. Mam czarno na białym wyniki bety świadczące o ciąży, a mimo to muszę czekać niewiadomo ile na wizytę
Radziłabym usunąć ten plik ze wszystkimi Twoimi danymi.Moja chyba beta jest za niska bo ostatni okres miałam 4.09 był 3dni opóźniony ogolnie w środę byłam u ginekologa i był tylko pęcherzyk bo niby to był 5 tydz i 6 dni w piątek zrobiłam beta i wynik ponad 7 tys .. jak ja liczę to jest ponad 6 tc .. boli mnie czasem brzuch takie kłucie jak przed okresem Rano miałam trochę śladu krwi po sikaniu ale mam małego polipa być może to jest to ? Jem duphaston ... mam już dzieci i z 2 dzieckiem miałam podobnie tylko ze tydz leżałam w szpitalu ... jutro jade do lekarza albo jeszcze dziś pojadę na IP nie chce panikować tylko czy wy które jesteście w ciąży tez miałyście takie dziwne rwanie lub kłucie w podbrzuszu ??
Beta 7000 to może być cokolwiek pomiędzy 5 a 9 tygodniem, wiek ciąży można wyznaczyć tylko z USG.Moja chyba beta jest za niska bo ostatni okres miałam 4.09 był 3dni opóźniony ogolnie w środę byłam u ginekologa i był tylko pęcherzyk bo niby to był 5 tydz i 6 dni w piątek zrobiłam beta i wynik ponad 7 tys .. jak ja liczę to jest ponad 6 tc .. boli mnie czasem brzuch takie kłucie jak przed okresem Rano miałam trochę śladu krwi po sikaniu ale mam małego polipa być może to jest to ? Jem duphaston ... mam już dzieci i z 2 dzieckiem miałam podobnie tylko ze tydz leżałam w szpitalu ... jutro jade do lekarza albo jeszcze dziś pojadę na IP nie chce panikować tylko czy wy które jesteście w ciąży tez miałyście takie dziwne rwanie lub kłucie w podbrzuszu ??