reklama
Hope u nas tez pod górkę bo ledwo co wyleczylismy ucho a dziadki "pod nami" mają grypę :/ siedzimy wiec i kisniemy żeby coś nie złapać a jutro szczepienie :/Trzeba się przyzwyczaić, żeby dodawać "@"
U Nas ciężko, Mikołaj nie czuje się za dobrze i jest marudny cały czas.
@Katika ile ma Twój maluch? Mój cały czas leży w jednym miejscu i się nie rusza.
Katika
Fanka BB :)
@hope :) mój 17 lutego skończy 6 miesięcy. A od niedawna tak zaczał szalec z tym przekrecaniem, tak to też leżał w jednym miejscu.
Cos ostatnio nie chce jeść żadnych zupek,kaszek itd. Za to co jakis czas domaga się wody. Ostatnio kupiłam kubek niekapek i tak się Małemu spodobał,że aż chce z niego pić.
Cos ostatnio nie chce jeść żadnych zupek,kaszek itd. Za to co jakis czas domaga się wody. Ostatnio kupiłam kubek niekapek i tak się Małemu spodobał,że aż chce z niego pić.
Wrzuć fotę@Dordaw kupilam z Nuk first choice
Katika
Fanka BB :)
Wrzuć fotę
reklama
Właśnie chciałam też poprosić o zdjęcie Zamawiam dzisiaj !
Ja się przyznaje że odrobinę dosładzam bo Mikołaj nie chce za bardzo pić, a musze mu dawać bo inaczej jest problem z kupkami.
Kurcze @Katika jak ja bym chciała, żeby Mikołaj się tak po prostu zaczął przekręcać Tak sobie myślę, że może faktycznie jakby Mikołaj był lżej ubierany w domu to miałby więcej luzu i szybciej by się przekręcił.
Ja się przyznaje że odrobinę dosładzam bo Mikołaj nie chce za bardzo pić, a musze mu dawać bo inaczej jest problem z kupkami.
Kurcze @Katika jak ja bym chciała, żeby Mikołaj się tak po prostu zaczął przekręcać Tak sobie myślę, że może faktycznie jakby Mikołaj był lżej ubierany w domu to miałby więcej luzu i szybciej by się przekręcił.
Podziel się: