reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wylezane cuda 2016

Trzeba się przyzwyczaić, żeby dodawać "@" :)
U Nas ciężko, Mikołaj nie czuje się za dobrze i jest marudny cały czas.

@Katika ile ma Twój maluch? Mój cały czas leży w jednym miejscu i się nie rusza.

reklama
Trzeba się przyzwyczaić, żeby dodawać "@" :)
U Nas ciężko, Mikołaj nie czuje się za dobrze i jest marudny cały czas.

@Katika ile ma Twój maluch? Mój cały czas leży w jednym miejscu i się nie rusza.
Hope u nas tez pod górkę bo ledwo co wyleczylismy ucho a dziadki "pod nami" mają grypę :/ siedzimy wiec i kisniemy żeby coś nie złapać a jutro szczepienie :/

@hope :) mój 17 lutego skończy 6 miesięcy. A od niedawna tak zaczał szalec z tym przekrecaniem, tak to też leżał w jednym miejscu.

Cos ostatnio nie chce jeść żadnych zupek,kaszek itd. Za to co jakis czas domaga się wody. Ostatnio kupiłam kubek niekapek i tak się Małemu spodobał,że aż chce z niego pić.

@Katika a jaki kupilas?

n59y6iye227k1jnm.png

reklama
Właśnie chciałam też poprosić o zdjęcie :) Zamawiam dzisiaj !

Ja się przyznaje że odrobinę dosładzam bo Mikołaj nie chce za bardzo pić, a musze mu dawać bo inaczej jest problem z kupkami.

Kurcze @Katika jak ja bym chciała, żeby Mikołaj się tak po prostu zaczął przekręcać:) Tak sobie myślę, że może faktycznie jakby Mikołaj był lżej ubierany w domu to miałby więcej luzu i szybciej by się przekręcił.

Do góry