reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wylezane cuda 2016

Ja ubieram w pajaca i pod to body na ramiaczka lub krotki rekaw. Spi pod kocykiem ale kolderka juz czeka. Moja zanim nie usnie dobrze jest bardzo ciepla a jak zapadnie w glebszy sen to kark ma chlodny i nigdy nie wiem czy jej zimno czy o co chodzi...

n59y6iye227k1jnm.png

reklama
A w domu mamy 22 stopnie. Po domu chodzi w body na dlugi, spodenki i skarpety. Jak ma na sobie cokolwiek jeszcze to jest mokra. :)

n59y6iye227k1jnm.png

Hej Dziewczynki!
Jak tam Wam weekend mija? Ja dzisiaj zupełnie przez przypadek wpadłam na temat kaszek! Okazuje sie ze kaszki Bobovity czy Nestle wcale nie są gorsze od Holle itp. Wszystkie kaszki mleczne, nawet Holle zawierają olej palmowy, który jest składnikiem mleka modyfikowanego, które te kaszki zawierają! W kaszkach bezmlecznych go nie ma i to zarówno w Bobovicie jak i Holle! Wiec myśle ze spokojnie można stosować wszystkie kaszki :)
No to sie nawymadrzalam [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczynki!
Jak tam Wam weekend mija? Ja dzisiaj zupełnie przez przypadek wpadłam na temat kaszek! Okazuje sie ze kaszki Bobovity czy Nestle wcale nie są gorsze od Holle itp. Wszystkie kaszki mleczne, nawet Holle zawierają olej palmowy, który jest składnikiem mleka modyfikowanego, które te kaszki zawierają! W kaszkach bezmlecznych go nie ma i to zarówno w Bobovicie jak i Holle! Wiec myśle ze spokojnie można stosować wszystkie kaszki :)
No to sie nawymadrzalam [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tez sądzę że nie mozemy popadać w skrajność i odrzucać prawie wszystkiego ;)
Mój dziś zjadl jajko ma miękko, mmm pycha :D oczywiście nasze domowe.
Kaszek generalnie nie lubi ale mm pije
Weekend generalnie pracowicie choć spokojnie bo starszego oddelegowalam do mamy na 3 dni aż dziwna cisza panuje. O tak, przy jednym jest luźnej :p

To prawda, ja kupiłam bezmleczne bo pomyślałam, że po prostu do kaszki dodam mleko modyfikowane, które pije Mikołaj. Ale te smakowe kaszki mają czasem w dodatkach też cukier, trzeba uważać i czytać skład.
U Nas nie najlepiej, Mikołaj od nocy ma katar i kaszle. Jest marudny pewnie źle się czuje :( zaraził się od męża, który chorował teraz przez tydzień. Zobaczę czy coś się rozwinie do poniedziałku. Siedzimy w domku i się nie ruszamy.
Dordaw chyba dzisiaj ma wesele :) Ciekawe jak się bawi i jak tam Maja bez mamy :)

Dziewczyny chciałabym mieć trzecią rękę :) Jak to by mi życie ułatwiło..:)

Ziemniaczek a co u Was?

Oj tak kicham przeziebiona, maluszek też marudny, a tu narzeczony drugi tydzień ma stan podgorączkowy,zjadł całą apteczkęi nic nie pomogło..a więc marudzi i trzeba przy nim bardziej latać niz przy 3mc synku..ale już zrobiłam syrop z cebuli,niech mnie nie znosi i pije..;) a Wy macie jakieś domowe sposoby na wirusy?

Napisane na PMT3277_3G w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też zrobiłam mężowi syrop z cukru i cebuli. Jadł też chleb z czosnkiem i popijał ciepłym mlekiem z miodem. Smarowałam go maścią rozgrzewającą :) Ale sama nie wiem czy te domowe sposoby pomogły. Zaczął brać też PolopiryneS.
Ja jutro mam z małym rehabilitację, ale nie pojedziemy bo jest chory. Dalej się nie przekręca na brzuch. On nie ma siły w rękach, martwie się i zastanawiam czy nie powinnam zmienić rehabilitantki i pójść prywatnie.

reklama
Ja też zrobiłam mężowi syrop z cukru i cebuli. Jadł też chleb z czosnkiem i popijał ciepłym mlekiem z miodem. Smarowałam go maścią rozgrzewającą :) Ale sama nie wiem czy te domowe sposoby pomogły. Zaczął brać też PolopiryneS.
Ja jutro mam z małym rehabilitację, ale nie pojedziemy bo jest chory. Dalej się nie przekręca na brzuch. On nie ma siły w rękach, martwie się i zastanawiam czy nie powinnam zmienić rehabilitantki i pójść prywatnie.
Jak jest bez pieluchy golasek tez nie?

Do góry