Jeszcze powiedz ze to Ty to padne trupemJa właśnie wykorzystałam swój biust i zamówiłam sukienke z dużym dekoltem dwa miesiące po porodzie Po takim długim czasie leżenia (nie dbałam wtedy tak o siebie) chciałam się poczuć atrakcyjnie i spełniłam swoje marzenie Zamówiłam taką:Link do: SUKIENKA Z CYRKONIAMI NA RAMIĄCZKACH GRANATOWA - infinityfashion.pl
Dordaw ja też się przeraziłam jak odebrałam wyniki badań krwi Mikołaja, wyczytałam w Internecie jakieś bzdury, a pediatra powiedziała, że mimo to, że wg tej skali kilka nie mieściło się w normie to dla takiego malucha jak Mikołaj te wyniki były w normie. Więc spokojnie
Jeżeli chodzi o picie to ja podaje Mikołajowi ze względu na problemy z kupkami. Wody nie bardzo chce pić, ale kupuje soczki dla niemowląt i na maksa rozcieńczam je z wodą. Wtedy wypija bardzo dużo.
Co do kaszek to kupiłam pszenną i jaglaną. Pszenna jest z glutenem a jaglana jest bezglutenowa. Pszenną stopniowo dodaje do wieczornego mleka. A jaglaną robię jako pierwsze śniadanie i dodaje do niej trochę owoców. Kleiku Mikołaj nie chciał jeść.
Z tego co czytałam to manna ma mało wartości dlatego z niej zrezygnowała, poza tym zatykała Nam smoczek Orkiszowa daje dużo energii, a ja potrzebowałam kaszki na noc więc z niej zrezygnowałam już raz wkleiłam linka, ale poczytaj, mi pomogła ta strona w wyborze:Link do: Zdrowa kaszka dla niemowlaka - rozszerzanie diety
My dziś mamy skok rozwojowy. Nie dość że go złapać z fyrtakami nie mogę i nie wiem czy jego łapać czy kupę to opanował sztukę siadania wiec na moment go nie zostawię bo siup i siedzi jakby wiedział ze 7 mcy kończy ♡♡♡