reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wylezane cuda 2016

reklama
Ale super zeby :D ja juz mam ten gadzet do masowania, jednak byl w Rossmanie od reki ale wczesniej nie zwrocilam na to uwagi. Nafoczka a po czym poznalas ze to zabkowanie a nie marudzenie z innego powodu?

Ja dzis kupilam troche ciuszkow malej w Pepco. Fajne maja getry rozciagliwe i tanie a Maja ma pulchne nozki i niektore spodenki na nia nie wchodza.

Ali trzymam kciuki zeby skok szybko minal. U nas sie teraz konczy ten najdluzszy 15-19 tydzien, ale mala przechodzi dosyc spokojnie, wiecej sie tylko zlosci na zasadzie prezenia sie i takiego wydawania dzwiekow w stylu wrrrrrr ;) To masz teraz pewnie sporo przygotowan z tymi swietami...

My wlasnie wrocilysmy z cwiczen. Mala ma juz ciut lepsza symetrie ale znowu zaczela robic samolot na brzuchu a jeszcze pare dni temu zalapala ze ma sie na lokciach podpierac i znowu to samo, eh.

n59y6iye227k1jnm.png

Ale super zeby :D ja juz mam ten gadzet do masowania, jednak byl w Rossmanie od reki ale wczesniej nie zwrocilam na to uwagi. Nafoczka a po czym poznalas ze to zabkowanie a nie marudzenie z innego powodu?

Ja dzis kupilam troche ciuszkow malej w Pepco. Fajne maja getry rozciagliwe i tanie a Maja ma pulchne nozki i niektore spodenki na nia nie wchodza.

Ali trzymam kciuki zeby skok szybko minal. U nas sie teraz konczy ten najdluzszy 15-19 tydzien, ale mala przechodzi dosyc spokojnie, wiecej sie tylko zlosci na zasadzie prezenia sie i takiego wydawania dzwiekow w stylu wrrrrrr ;) To masz teraz pewnie sporo przygotowan z tymi swietami...

My wlasnie wrocilysmy z cwiczen. Mala ma juz ciut lepsza symetrie ale znowu zaczela robic samolot na brzuchu a jeszcze pare dni temu zalapala ze ma sie na lokciach podpierac i znowu to samo, eh.

n59y6iye227k1jnm.png
Miał podpuchniete dziasla i okropnie się silnil aż się lało :) a potem była mała biała kropeczka to zaczynałam masowanie :) aż mu przemasowalam dziąsełka

U mnie e Rossmanie nie było tej nakładki :( kupiłam maść dentotix czy jakoś tak.
Dzisiaj miałam ciężki dzień, jeszcze Mikołaj taki marudny.

Ali ja nie podjelabym się Wigilii na tyle osób :)

Dziewczyny a co to jest ten samolot na brzuchu?

Hope chodzi o to ze maluch lezac na brzuchu po pewnym czasie zabiera rece blizej tluwia, tak jak samolot ma skrzydla i zamiast sie podpierac na lokciach to sie tak kolysze na brzuchu z uniesionymi rekami i po chwili opada z sil. Moja wczoraj po cwiczeniach znowu lezala z podparciem. Na ten tydzien dostalysmy takie jedno cwiczenie ze strasznie przy nim placze i ciezko mi je wykonywac a 4 min musi byc robione 3 razy dziennie minimum :/

n59y6iye227k1jnm.png

to u Nas nie ma samolotu. Wiem Dordaw bo u Nas też są nerwy i płacze i robimy to tylko dwa razy dziennie, a powinniśmy się rehabilitować częściej.

Wczoraj kupiłam tą maść Dentotix na dziąsła czy jakoś tak i Mikołaj dzisiaj jest taki grzeczny! Słuchajcie wysprzątałam całe mieszkanie swojej siostry, a on grzecznie leżał i bawił się zabawkami :) A wczoraj pierwszy raz miałam dosyć jego marudzenia, niczym nie mogłam go zająć, jakiś w ogóle okropny dzień wczoraj był.

Dziewczyny kochane,
ja wiem, że Święta i przygotowania itd., ale mam nadzieję, ze znajdziecie chwilę i weźmiecie udział w 3 konkursach, które dedykujemy mamusiom z brzuszkiem i mamusiom maluszków. Bardzo mi zależy, bo w razie współpracy będziemy mieć na forum super ekipę ekspertów, tylko oni muszą wiedzieć, że to ma sens. Poproszę o pomoc
1.https://www.babyboom.pl/rodzina/swieta/kalendarz_adwentowy_2016.html#/dzien/20
2.https://www.babyboom.pl/rodzina/swieta/kalendarz_adwentowy_2016.html#/dzien/21
3.https://www.babyboom.pl/rodzina/swieta/kalendarz_adwentowy_2016.html#/dzien/22

Poprzez "wróć do kalendarza" są tez inne dni konkursu i inne nagrody wiec serdecznie zapraszam :*

Życzę powodzenia i
WAM WSZYSTKIM ZDROWYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT ♡

reklama
Właśnie dzisiaj dostałam miesiączki. Najgorsze jest to że przy karmieniu piersią nie można wziąć czegoś przeciwbolowego.

Dziewczyny życzę Wam, spokojnych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia :) prezentów niespodzianek, wielu uśmiechów i radości :)! :*

Do góry