reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wylezane cuda 2016

reklama
Nafoczka fajna ta nakladka, nie widzialam czegos takiego w rossmanie :/ jutro wstapie i sprawdze bo tez bym chetnie kupila. A jakim zelem to smarowalas?

n59y6iye227k1jnm.png

Yvonne ja do nosa mam NoseFrida i codziennie rano i wieczorem wyciagamy malej baby z nosa bo bez tego jej co chwile cos furkocze. Ta Frida sprawdzilaby sie tez pewnie przy katarze. Poki co nas to ominelo i mam nadzieje ze na razie tak zostanie :)

n59y6iye227k1jnm.png

Yvonne ja do nosa mam NoseFrida i codziennie rano i wieczorem wyciagamy malej baby z nosa bo bez tego jej co chwile cos furkocze. Ta Frida sprawdzilaby sie tez pewnie przy katarze. Poki co nas to ominelo i mam nadzieje ze na razie tak zostanie :)

n59y6iye227k1jnm.png
Dordaw ja też mam fride i przy codziennym użyciu jest na pewno prakyczniejsza ale niestety przy większym katarze katarek lepiej wyciąga gile.

O kurczę za późno to przeczytałam a byłam w Rossmanie po mleko. Ale muszę to kupić :) My działamy Fridą, ale Mikołaj tego nie lubi i krzyczy. Najpierw wpuszczam kropelke soli fizjologicznej.

Witaj Aschlee witaj!

Wiecie co mój Mikołaj ogólnie jest spokojny, ale dzisiaj cały dzień ma takie nerwowe ruchy, leży i macha rękami i nogami cały czas. Tak jest?:) to moje pierwsze dziecko :)

My tez w domu mamy i fride i nawet elektryczny odciągacz, ale one sie sprawdzają przy oczyszczaniu nosa, przy Katarze nie dają rady!
Hope powiem ci ze dotychczas spotkałam tylko jedno dziecko które by nie marudzili przy odciąganiu kataru - córka mojej sąsiadki! Nasza Emma jak zaczynaliśmy to tez leżała spokojnie, ale teraz jak jej czasem oczyszczam tym nosek to juz sie denerwuje

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć laski.
Dzisiaj mam zamiar zadzwonić do neurologa i umówić się na wizytę oczywiście prywatnie bo inaczej szans nie ma.
Nawet jeśli jest ok to lepiej sprawdzić bo już te wyginanie mnie niepokoi.
A co do kataru to ja mam sopelek i elektryczny oczywiście polecam sopelek dla mnie jest super. Zaraz wyślę zdjęcie.
Mój uwielbia jak odciagam ku glutki na widok odsysacza śmieje się i nie protestuje.
Elektryczny nie polecam jest słaby dobre co są to melodyjki wole sopelek.

Do góry