reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wylezane cuda 2016

Może powinnaś czegoś spróbować innego albo coś zmienić w seksie, chyba, że to głębszy problem :(

nie wiedziałam, że wyszła Ci zła PAPPA. Mojej koleżance wyszło 1:27, ale zrobiła test Nifty i jest spokojna bo nie wykazał żadnych nieprawidłowości w rozwoju.

U Nas kolejna noc nieprzespana. Nie wiem co się dzieje. Wybieramy się zaraz na spacerek.
Hope u nas tez masakra ze spaniem była tej nocy. Co 1-2 godz wstawałam 23-1-3-5-7 :(

reklama
U nas to samo ze spaniem w nocy. Budzi sie co godzine. W dzien tez nie jest lepiej, bo jego drzemki trwaja 15-20minut. Masakra jakas... :/ co ile godzin Wasze dzieci chodza spac w dzien?

U Nas pierwsza drzemka jest 10:30 i ostatnie potrafi spać nawet 2,5h. A później około 15:00 zasypia na godzinkę i dopiero układamy się do snu o 19:00-19:30.
Co może być powodem tego przerywanego snu w nocy? Myślałam, że to suche powietrze w pokoju, ale chyba nie. Dodawałam kaszki glutenowej do mleka na noc, dzisiaj nie dodałam i zobaczymy czy będzie jakaś zmiana.

Moj chodzi spac co 2 godziny na max 30 minut. Po przebudzeniu jeszcze go lulam, myslac ze moze jeszcze zasnie,ale niestety to nie pomaga. Wiec juz nie wiem... chyba tak musi byc i juz.

U mnie w nocy to samo i dlatego kolo 1-2 maly laduje u nas w lozku. Nie mam juz sily zeby w nocy go odkladac co godzine.

Mój mały też po pierwszym przebudzeniu śpi ze mną w łóżku. Wiem, że to nie dobrze, ale nie mam siły go odkładać i boję się, że się przebudzi. U Nas też kolejna taka noc... Nie spał od 4:30 do 6:00.

reklama
Moj ma 5 mcy i tydzien, wiec mlodszy. Mowie sobie ze to zęby i kolejny skok rozwojowy, wiec mam nadzieje ze to minie ;)

Do góry