Hope u nas tez masakra ze spaniem była tej nocy. Co 1-2 godz wstawałam 23-1-3-5-7Może powinnaś czegoś spróbować innego albo coś zmienić w seksie, chyba, że to głębszy problem
nie wiedziałam, że wyszła Ci zła PAPPA. Mojej koleżance wyszło 1:27, ale zrobiła test Nifty i jest spokojna bo nie wykazał żadnych nieprawidłowości w rozwoju.
U Nas kolejna noc nieprzespana. Nie wiem co się dzieje. Wybieramy się zaraz na spacerek.
reklama
U Nas pierwsza drzemka jest 10:30 i ostatnie potrafi spać nawet 2,5h. A później około 15:00 zasypia na godzinkę i dopiero układamy się do snu o 19:00-19:30.
Co może być powodem tego przerywanego snu w nocy? Myślałam, że to suche powietrze w pokoju, ale chyba nie. Dodawałam kaszki glutenowej do mleka na noc, dzisiaj nie dodałam i zobaczymy czy będzie jakaś zmiana.
Co może być powodem tego przerywanego snu w nocy? Myślałam, że to suche powietrze w pokoju, ale chyba nie. Dodawałam kaszki glutenowej do mleka na noc, dzisiaj nie dodałam i zobaczymy czy będzie jakaś zmiana.
Nie przejmuj się u nas znowu ciężka noc 1-3-4-5-6 głowę mam kwadratowaMoj chodzi spac co 2 godziny na max 30 minut. Po przebudzeniu jeszcze go lulam, myslac ze moze jeszcze zasnie,ale niestety to nie pomaga. Wiec juz nie wiem... chyba tak musi byc i juz.
Katika a ty masz podobnie wiekowo maluszka jak my z Hope? Nasi mają 6.5 mca. Może to taki czas, albo ta piepszona zima, długie noce, spog itpU mnie w nocy to samo i dlatego kolo 1-2 maly laduje u nas w lozku. Nie mam juz sily zeby w nocy go odkladac co godzine.
reklama
Podziel się: