reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wylezane cuda 2016

Może powinnaś czegoś spróbować innego albo coś zmienić w seksie, chyba, że to głębszy problem :(

nie wiedziałam, że wyszła Ci zła PAPPA. Mojej koleżance wyszło 1:27, ale zrobiła test Nifty i jest spokojna bo nie wykazał żadnych nieprawidłowości w rozwoju.

U Nas kolejna noc nieprzespana. Nie wiem co się dzieje. Wybieramy się zaraz na spacerek.
Hope u nas tez masakra ze spaniem była tej nocy. Co 1-2 godz wstawałam 23-1-3-5-7 :(

reklama
U nas to samo ze spaniem w nocy. Budzi sie co godzine. W dzien tez nie jest lepiej, bo jego drzemki trwaja 15-20minut. Masakra jakas... :/ co ile godzin Wasze dzieci chodza spac w dzien?

U Nas pierwsza drzemka jest 10:30 i ostatnie potrafi spać nawet 2,5h. A później około 15:00 zasypia na godzinkę i dopiero układamy się do snu o 19:00-19:30.
Co może być powodem tego przerywanego snu w nocy? Myślałam, że to suche powietrze w pokoju, ale chyba nie. Dodawałam kaszki glutenowej do mleka na noc, dzisiaj nie dodałam i zobaczymy czy będzie jakaś zmiana.

Moj chodzi spac co 2 godziny na max 30 minut. Po przebudzeniu jeszcze go lulam, myslac ze moze jeszcze zasnie,ale niestety to nie pomaga. Wiec juz nie wiem... chyba tak musi byc i juz.

U mnie w nocy to samo i dlatego kolo 1-2 maly laduje u nas w lozku. Nie mam juz sily zeby w nocy go odkladac co godzine.

Mój mały też po pierwszym przebudzeniu śpi ze mną w łóżku. Wiem, że to nie dobrze, ale nie mam siły go odkładać i boję się, że się przebudzi. U Nas też kolejna taka noc... Nie spał od 4:30 do 6:00.

reklama
Moj ma 5 mcy i tydzien, wiec mlodszy. Mowie sobie ze to zęby i kolejny skok rozwojowy, wiec mam nadzieje ze to minie ;)

Do góry