LactulosumJaka mina U Nas była jeszcze śmieszniejsza jak Mikołaj próbował brokuła
Właśnie z pojedynczych warzyw to już chyba wszystko. Nie wiem jak to jest z burakiem.
Ciężka noc za Nami. Mikołaj od tygodnia nie robił kupy, zginam mu nóżki, więc ona pojawia się i chowa Dzisiaj budził się co godzinke, napinał i pojękiwał, w pieluszce pusto. Strasznie było mi go szkoda na innym forum dziewczyny poradziły mi suszone śliwki, rano dałam mu ale nic nie podziałało. Później pił jeszcze koperek. Teraz śpi już dwie godziny, odsypia noc. Ja zdrzemnęłam się godzinkę. Nie wiem jak mu pomóc Jeszcze myśle o tym syropie Lact.... Muszę dziś kupić.
Dordaw a ja dostałam smoczekMi o cukinii mowila pediatra ale nie widzialam w sloiczkach. Ja jak na razie podalam dynie, brokul i teraz jakies 3 dni bedzie probowac marchewke. Pozniej zostanie jeszcze ziemniak i nie wiem co jeszcze dac z takich pojedynczych...
Moja na poczatku otwierala buzie a teraz srednio. Najgorzej bylo z brokulem, tak sie krzywila ze postanowilam jej tylko jednego dnia go podac. Sama jak sprobowalam to tez mi nie smakowal. Wygladalo to mniej wiecej tak :
Hope ciekawy temat tych ksiazek. Ja mam teraz jakies reportaze na tapecie ale nie moge sie za nie zabrac. Codziennie obiecuje sobie ze pojde spac o 22...
Póki co służy jedynie za gryzak. Co za dziecko! Nie lubi smoczkow i juz, do mleka tez pije z kubka