U nas dziś dopiero pierwsza pobudka tylko ja się już wyspałem i zasnąć nie mogęPodawałam Mikołajowi żelazo, musiałam mu dodawać do mleka.
Dzisiaj mieliśmy super noc, tylko dwa razy pobudka, w tym tylko raz jedzenie. Zobaczymy jak będzie dzisiaj. Chociaż już dwa razy od położenia płakał ale jak przyszłam to zaraz zasypiał. Nie wiem czy coś mu się śni, czy może boli go brzuch bo podałam mu trochę więcej kaszki glutenowej na noc. Może tak być od glutenu?
Dzisiaj wyruszyłam z nim na zakupy i kupiłam super ubranka od 10 do 29 zł w Smyku. Jestem zachwycona bo kupiłam troszkę większe, żeby były na później. Ogólnie przeraża mnie, że te ubranka są takie drogie, więc ciesze się dzisiaj, że mogłam kupić tyle fajnych rzeczy za takie pieniądze
Juz mi koleżanki tez pisały o promocjach w smyku super
Wiesz co ja nie daje kaszki ani nic innego na noc tylko mm jakoś mam wrażenie ze może to być ciężkie tym bardziej ze mój cała noc potrafi spać na brzuszku ale to tylko taki mój wymysł
Dordaw daj znać jak bylo na badaniu. Sama się bije z myślami czy zrobić. Juz 4 raz ma katar a może to jakaś alergia?!jutro będę u dok to zapytam.