reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyjazdowe spotkanie Grudnióweczke - wątek orgnizacyjny

reklama
kurcze fajnie że organizujecie spotkanie :-)
ja niestety raczej się nie zdecyduję... nie mogę planować tak daleko bo nie wiem jak mój M akurat będzie zjeżdżał... poza tym to troszkę za daleko... łódzkie a szczecin... samochodem się nie zdecyduje a pociągiem sama bym się bała...
ale fajnie że wy będziecie
ja będę później czekać na relacje

Dziewczynki, a ja mam problem... Jak już pisałam mój G ma 13 i 14 zjazd na uczelni. I wsumie mogłabym jechać sama, bo w piątek 12 mógłby mnie zawieźć. Tylko nie wiem, jak z powrotem-bo w niedzielę kończy dopiero o 16:45, więc pewnie byłby o mnie dopiero ok.18. I co ja tam będę sama robić do tej godziny? Bo Wy się pewnie porozjeżdżacie wcześniej do domków. No chyba że przyjechałby po mnie w sobotę ok.22, bo szkołę kończy o 20:15. Doradźcie coś, bo już nie wiem, co robić....

Hej, Patrysia a nie mozecie zdecydowac blizej terminu jak wam wygodniej?? A z jakich Ty stron bedziesz? Moze ktos Cie podwiezie??

Kurcze Patrysia, pare osob chyba bedzie jechalo przez Lodz...rzecz w tym ile miejsc w aucie - u mnie jest tylko jedno wolne...chyba ze na raty:)

Kurcze Patrysia, pare osob chyba bedzie jechalo przez Lodz...rzecz w tym ile miejsc w aucie - u mnie jest tylko jedno wolne...chyba ze na raty:)

Dzięki dzwoneczka, dobra kobieto :-) Myślę, że nie będę robiła nikomu problemu, bo oprócz miejsca w aucie musiałoby być duuuużo miejsca w bagażniku :-D Narazie zdecyduję się na jeden nocleg i powrót w sobotę, a potem się zobaczy...

kurcze fajnie że organizujecie spotkanie :-)
ja niestety raczej się nie zdecyduję... nie mogę planować tak daleko bo nie wiem jak mój M akurat będzie zjeżdżał... poza tym to troszkę za daleko... łódzkie a szczecin... samochodem się nie zdecyduje a pociągiem sama bym się bała...
ale fajnie że wy będziecie
ja będę później czekać na relacje
Samochodem też się troche boję, sprawzdałam pociągi i jest ze szczecina bezpośredni, jedzie 5 godzin, do szczecina ktoś by mnie ewentualnie podwiózł, ale sama nie weim z trójką dzieci sama pociągiem:confused:, cieżko sie bedzie zabrac z wózkeim i tobołami

reklama
Do góry