reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyjazdowe spotkanie Grudnióweczke - wątek orgnizacyjny

Dziewczyny czy ja mam juz ostaecznie rezerwowac ten weekend 12-14.06? I ile ostatecznie rodzin jedzie?
Cyprysiowa a koniecznie trzeba podjasc teraz decyzje????? gdyz ja to dopiero bede wiedziala ok czerwca czy damy rady gdyz to juz bedzie po macierzynskim, praca juz bedzie czlowiek moze nie miec sily na nic na poczatku:-:)-:)-( a nie chche mowic ze pojade teraz bo moze sie okazac ze nie pojade:-:)-:)baffled::baffled:

reklama
Cyprysiowa ja z meżusiem na pewno jedziemy. Jeśli potrzebna jest jakas przedpłata to daj znać :-D.
Juz się doczekać nie mogę:rofl2:

Cyprysiowa a koniecznie trzeba podjasc teraz decyzje????? gdyz ja to dopiero bede wiedziala ok czerwca czy damy rady gdyz to juz bedzie po macierzynskim, praca juz bedzie czlowiek moze nie miec sily na nic na poczatku:-:)-:)-( a nie chche mowic ze pojade teraz bo moze sie okazac ze nie pojade:-:)-:)baffled::baffled:

Ja również podpisuje sie pod pytaniem tygryska!!!!
Cyprysiowa daj znać!!!

kobietki z moim urwisem nie dam rady przeczytac/doczytac wszystkiego.
gdzie dokładnie i w jakim terminie jest spotkanie,bo koszta doczytałam ale mały zaczyna mi krzyczeć..bo i ja mam małą chrapke żeby sie wybrać...:-Dmam nadzieje ze dotrwamy razem do tego czasu

Ja gitarę też mogę zabrać ;-)
Może faktycznie zrobimy playlistę, żebyśmy ewentualnie uzupełniły braki i sie douczyły :-D

Jestem za! Może będziemy wpisywać na listę utwory, które chciałbyśmy pośpiewać razem, a jak będzie gotowa, to postaramy się o teksty do wszystkich tych piosenek i każda sobie w domu przed wyjazdem wydrukuje, co wy na to?

Moje propozycje do listy (kopiujcie i dopisujcie dalej kolejne)

1. Lady Pank: Zawsze tam gdzie ty, Mniej niż zero
2. Perfect: Nie płacz Ewka, Autobiografia
3. Dżem: Wehikuł czasu, Whisky
4. Lombard: Przeżyj to sam
5. Rodowicz Maryla: Małgośka, To już było
6. T.Love: Chłopaki nie płaczą, Wychowanie,
7. Myslowitz: Dla Ciebie, Długość dźwięku samotności
8. Krawczyk&Bregovic: Mój przyjacielu
9. Kobranocka: Kocham cię jak Irlandię.
10. Hey: Zazdrość, Nadzieja
11. Elektryczne gitary: Kiler, Włosy
12. De Mono: KOchać inaczej
13. Budka Suflera: Jola, Jolka pamiętasz

A tak w ogóle to polecam Wielki Śpiewnik Polski wydawnictwa In Rock Music Press -jest w nim wszystko, no, prawie, a kosztuje niewiele.

I jeszcze jedno pytanko, które nasunęło mi się po wizytach na Intymnym. Co byście powiedziały, gdybyśmy zrobiły sobie takie mini-warsztaty z komunikacji, radzenia sobie z emocjami i stresem, itp. Znam parę fajnych ćwiczeń, mogę się podzielić. Co Wy na to?

reklama
Jestem za! Może będziemy wpisywać na listę utwory, które chciałbyśmy pośpiewać razem, a jak będzie gotowa, to postaramy się o teksty do wszystkich tych piosenek i każda sobie w domu przed wyjazdem wydrukuje, co wy na to?

Moje propozycje do listy (kopiujcie i dopisujcie dalej kolejne)

1. Lady Pank: Zawsze tam gdzie ty, Mniej niż zero
2. Perfect: Nie płacz Ewka, Autobiografia
3. Dżem: Wehikuł czasu, Whisky
4. Lombard: Przeżyj to sam
5. Rodowicz Maryla: Małgośka, To już było
6. T.Love: Chłopaki nie płaczą, Wychowanie,
7. Myslowitz: Dla Ciebie, Długość dźwięku samotności
8. Krawczyk&Bregovic: Mój przyjacielu
9. Kobranocka: Kocham cię jak Irlandię.
10. Hey: Zazdrość, Nadzieja
11. Elektryczne gitary: Kiler, Włosy
12. De Mono: KOchać inaczej
13. Budka Suflera: Jola, Jolka pamiętasz

A tak w ogóle to polecam Wielki Śpiewnik Polski wydawnictwa In Rock Music Press -jest w nim wszystko, no, prawie, a kosztuje niewiele.

I jeszcze jedno pytanko, które nasunęło mi się po wizytach na Intymnym. Co byście powiedziały, gdybyśmy zrobiły sobie takie mini-warsztaty z komunikacji, radzenia sobie z emocjami i stresem, itp. Znam parę fajnych ćwiczeń, mogę się podzielić. Co Wy na to?

Pytia super lista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

Do góry