reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Spoko, w dzien posiedzimy na zewnatrz,(na stronie w galerii jest foto ogródka grilowego,rozlozymy kocyki dla dzieci i bedzie super ) na tej sali np. wieczorami bedziemy plotkowac
Takie pytanko. Czy ktoras z mamus bedzie chetna na lampeczke winka na zjezdzie czy totalna abstynencja? ;-)
Ja też nie pogardzę
Zozakoza tego 6-latka może uda się na 5 latka przerobic ;-)
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
Przy większych grupach zorganizowanych nie uwzględniamy doby hotelowej (pod warunkiem , że następnego dnia nie zjeżdża się grupa szkoleniowa).
Jeśli chodzi o rezerwację to czym wcześniej tym lepiej. Opłatę za pobyt można dokonać na miejscu gotówką.
Pozdrawiam
M.Wójcik
0601 346 042
Jeśli chodzi o rezerwację to czym wcześniej tym lepiej. Opłatę za pobyt można dokonać na miejscu gotówką.
Pozdrawiam
M.Wójcik
0601 346 042
eager
MAJOWA MAMA 06` Zadomowiona(y)
Hej,
To i ja sie piszę.
Na razie zgłaszam 5 osób, JA i MĄŻ, Kasia(lat 8), Mania (3), i Toska
Co do ilości osób to może sie ona zmienić i zredukowac do 3(ja, mąż i tosia)
To i ja sie piszę.
Na razie zgłaszam 5 osób, JA i MĄŻ, Kasia(lat 8), Mania (3), i Toska
Co do ilości osób to może sie ona zmienić i zredukowac do 3(ja, mąż i tosia)
kana161
Mama "terrorystek" :P
Cyprysiowa jestes wielka.....rewelacja.....na ta lampeczka winka ja ównież jak najbardzije sie piszę)) Panowie pewnie ja jakies piwko tez....moj misiek juz sie pytał czy jacys inni tatusiowie jada i czy w takim razie jest tam barek???? hahaha
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Hehehe Kana mój Adaś jedzie i piwko lubi, więc panowie na pewno się nie będą nudzili
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
Adrian tez jedzie i wszelkie procenty milewidziane;-)
Niewiem do kiedy nalezy sie zdecydowac, trzebaby jakos juz rezerwowac.
Niewiem do kiedy nalezy sie zdecydowac, trzebaby jakos juz rezerwowac.
reklama
blizniaki2000
Fanka BB :)
Ale super ze tak mozecie zaplanowac, tez bym chciała, ale z moim nigdy nic nie wiadomo, a sama nie wiem czy sie odwaze