reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyjazdowe spotkanie Grudnióweczke - wątek orgnizacyjny

Dziewczyny wynegocjowalam:-D
Wszystkie dzieci do 5 roku zycia darmo! powyzej 25zl/dobe
dorosli 45zl/dobe-tak jak bylo
no i mozemy polowki sniadan,obiadow i kolacji brac.

Teraz prosze o odpowiedz czy rezerwujemy.

I napiszcie prosze na jakie posilki sie decydujecie

reklama
Cyprysiowa - good work :tak:
Ja głosuję za tym ośrodkiem i za rezerwacją :)
Powiedz tylko jeszcze, od której do której możemy tam być, bo to uzależnia ilość posiłków :)
A tak w ogóle to planujemy przyjazd w piątek przedpołudniem czy raczej w godzinach popołudniowo-wieczornych?

Jak dla mnie osrodek może być bo przynajmniej sprawdzony, termin tez :tak:
Te posiłki musimy od razu deklarować?

Ja mysle zeby przyjechac w piatek popoludniu bo niektorzy pracuja i zjezdzac w niedziele kolo poludnia ale zaraz jeszcze napisze maila od ktorej do ktorej liczy sie doba u nich.

Ja nawet myslalam nad samym obiadem bo przeciez mozna zabrac z domu kanapki i np. jakas salatke na piatkowa kolacje a pozniej do sklepu jesli jest niedaleko po buleczki chodzic , ewentualnie w sobote kolacje jescze oprocz obiadu ale jeszcze zobacze co wy bedziecie brały

Ja nawet myslalam nad samym obiadem bo przeciez mozna zabrac z domu kanapki i np. jakas salatke na piatkowa kolacje a pozniej do sklepu jesli jest niedaleko po buleczki chodzic , ewentualnie w sobote kolacje jescze oprocz obiadu ale jeszcze zobacze co wy bedziecie brały
Z tym jedzonkiem to własciwie całkiem podobnie:tak:

Ja chyba się zdecyduję na jedzonko full wypas, bo jadę sama, więc drogo nie wyjdzie, a nie chce mi się tachać taki kawał wałówki ze sobą.

reklama
Do góry