reklama
Byłam ostatnio u ginekologa, mam już tabletki, teraz czekam tylko na okres. Ale nie o tym chciałam. Postanowiłam w końcu poczuć się kobietą i ubrałam się elegancko min kozaczki na obcasie i wiecie co już zapomniałam jak to jest chodzić po sniegu na obcasach. ;D
justynaj
Fanka BB :)
a ja mieszczę,się w spodnie sprzed ciąży,ale muszę rozpinać jak tylko coś zjem
jakby to wyglądało.gdybym w restauracji nagle rozpięła spodnie :laugh:
a z ćwiczeniami to jest tak:zanim zaszłam w ciążę kupiłam kasetę Cindy Crawford Ćwiczenia dla kobiet po urodzeniu dziecka i dla tych,które dawno nie ćwiczyły
oczywiście myślałam wtedy o tej drugiej grupie kobiet i nie myślałam jeszcze o ciąży (no może podśwaidomie)
a teraz nie mam chęci do ćwiczeń jakoś,potrzebuję wewnętrznej mobilizacji
chyba najtrudniej jest zacząć ;D
jakby to wyglądało.gdybym w restauracji nagle rozpięła spodnie :laugh:
a z ćwiczeniami to jest tak:zanim zaszłam w ciążę kupiłam kasetę Cindy Crawford Ćwiczenia dla kobiet po urodzeniu dziecka i dla tych,które dawno nie ćwiczyły
oczywiście myślałam wtedy o tej drugiej grupie kobiet i nie myślałam jeszcze o ciąży (no może podśwaidomie)
a teraz nie mam chęci do ćwiczeń jakoś,potrzebuję wewnętrznej mobilizacji
chyba najtrudniej jest zacząć ;D
justynko masz rację najtrudniej jest zacząć
miałam taki plan, że w lutym zacznę ćwiczyć (tzn. pójdę na aerobik), ale juz wiem , że nic z tego, bo po wizycie u giny dowiedziałam się ,ze mam zapalenie ścian macicy ( podobno nie skurczyła się tak jak powinna, ale prawdę mówiąc nic nie boli, ani nic w tym stylu, wiec nie wiem co jest grane) no ale w każdym bądź razie biorę kolejny antybiotyk i o jakichkolwiek ćwiczeniach mogę zapomnieć, przynajmniej na kolejny miesiąc ;D
miałam taki plan, że w lutym zacznę ćwiczyć (tzn. pójdę na aerobik), ale juz wiem , że nic z tego, bo po wizycie u giny dowiedziałam się ,ze mam zapalenie ścian macicy ( podobno nie skurczyła się tak jak powinna, ale prawdę mówiąc nic nie boli, ani nic w tym stylu, wiec nie wiem co jest grane) no ale w każdym bądź razie biorę kolejny antybiotyk i o jakichkolwiek ćwiczeniach mogę zapomnieć, przynajmniej na kolejny miesiąc ;D
emih
Fanka BB :)
Mi szło całkiem nieźle w domu na orbitrku dopóki Kasia spała jako tako w dzień i nie musiałam z niego cały czas zbiegać. Dostawałam zadyszki od samego zeskakiwania i wskakiwania na ten sprzęt ;D Teraz Kasia jakoś w dzień nie chce spać dłużej niż 30min, a co to za ćwieczenia ze stoperem w ręku. Ale jak ją tylko nauczę spać regularnie- wskakuję spowrotem. Teraz próbuję regularnie wklepywać w siebie kremy antycellulitis i mobilizować się do zimnych prysznicy... brrr :
reklama
Pycha
mama Mai i Marty
A ja sięod dzisiaj wybieram na solarium. Mam nadzieję, że w końcu pójdę, bo w sumie to od długiego czasu chcę iść i ciągle coś wypada albo mi się nie chce.
Ale wczoraj postanowiłam, że po wykąpaniu Majki będzie czas dla mnie: solarium i przy okazji spacerek.
No i jeszcze się do fryzjera wybieram, mam zamiar wrócic do jasnych włosów, bo oglądałam stare zdjęcia i znów mi się spodobało.
Ale wczoraj postanowiłam, że po wykąpaniu Majki będzie czas dla mnie: solarium i przy okazji spacerek.
No i jeszcze się do fryzjera wybieram, mam zamiar wrócic do jasnych włosów, bo oglądałam stare zdjęcia i znów mi się spodobało.
Podziel się: