reklama
gohya
Fanka BB :)
Kurcze, właśnie jak z tymi przeciwciałami? My chorowaliśmy w kwietniu, teraz zaś mąż przyniósł. Drugi dzień chorujemy, maż od soboty. Najbardziej boje się o synka, ma 13 miesięcy, póki co bez objawów, oprócz gorszego apetytu.
z jednej strony tak, ale z drugiej wciąż straszy pims i pytanie jak potężne są spustoszenia.Oby juz bylo dobrze, obyscie mieli tez przeciwciala dlugooo .. troche ulga, prawda?
ja miałam szczepienie 22 maja. Miałam mieć w listopadzie, ale ponieważ miałam problemy z całym przewodem pokarmowym to nie byłam na szczepieniu. Teraz zaszczepić się będę mogła po 3 miesiącach. I tak teraz nie mogę, bo mam ciężkie leczenie narazieKurcze, właśnie jak z tymi przeciwciałami? My chorowaliśmy w kwietniu, teraz zaś mąż przyniósł. Drugi dzień chorujemy, maż od soboty. Najbardziej boje się o synka, ma 13 miesięcy, póki co bez objawów, oprócz gorszego apetytu.
arona
No wlasnie omikron nie oszczedza ozdrowiencow a przy delcie bylo jakies 6 MC spokoju. Oby u synka przeszlo lagodnie, zdrowka .Kurcze, właśnie jak z tymi przeciwciałami? My chorowaliśmy w kwietniu, teraz zaś mąż przyniósł. Drugi dzień chorujemy, maż od soboty. Najbardziej boje się o synka, ma 13 miesięcy, póki co bez objawów, oprócz gorszego apetytu.
Niestety u Nas coraz gorzej wlasnie Z dziecmi, w ciagu tygodnia hospitalizacjie covidowe wzrosly o 34%. Doroslych stabilnie a Z dziecmi gorzej
dlatego tak bardzo chcialabym zaszczepić dzieci. No i wiedzieć, czy to był Omikron. Drugi raz mogę nie przezycNo wlasnie omikron nie oszczedza ozdrowiencow a przy delcie bylo jakies 6 MC spokoju. Oby u synka przeszlo lagodnie, zdrowka .
Niestety u Nas coraz gorzej wlasnie Z dziecmi, w ciagu tygodnia hospitalizacjie covidowe wzrosly o 34%. Doroslych stabilnie a Z dziecmi gorzej
reklama
arona
Niestety ja tez mam 3 latka w domu i jeszcze daleko do szczepienia. Cala reszta rodziny zaszczepiona, uwazamy ale wiadomo, to niekoniecznie wystarczy ... A Ty .. moze Uda sie przyjsc kolejna dawke za jakis czas. Biorac POD uwage jak przeszlas to bardziej na delte wyglada.dlatego tak bardzo chcialabym zaszczepić dzieci. No i wiedzieć, czy to był Omikron. Drugi raz mogę nie przezyc