reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyginam śmiało ciało, aby ważyć mało - Grupa Wsparcia dla Zrzucających Sadło

ja tez uwielbiam jesc i to glownie junk.. uwielbiam slodycze junkowe fast foody i inne :d juz teraz mi sie chce lodow z podwojna polewa karmelowa i oorzechami:D

reklama
wiecie co? chyba my wszystkie jeść kochamy:-D:-D:-D
jak ktoś nie je... to dla mnie obsesja:-p
moja waga raczej na jednym poziomie się utrzymuje, tylko gacie jakieś luźne;-) muszę nowe kupić, bo takie zwężanie w nieskończoność to już kształt zepsuło:tak:

Bedytka, bo przeciez jedzonko, zwlaszcza jakies pyszne, to jedna z najwiekszych przyjemnosci jakie czlowiek w zyciu doswiadcza :tak::-D:tak:

Ja dzisiaj mam wolne, wiec sobie dogadzam ;-) Rano swiezy chelebk z zoltym serkiem i pomidorkiem, potem pyszna kwasnica, a teraz deserek nugatowy z bita smietana :-p:-DA gdzie do wieczora :-p

Bedytka, bo przeciez jedzonko, zwlaszcza jakies pyszne, to jedna z najwiekszych przyjemnosci jakie czlowiek w zyciu doswiadcza :tak::-D:tak:
zgada się:tak: a na drugim miejscu... sex:-D:-D:-D
już nie wiem jaki rozmiar mam kupować:-p 40 jakieś luźne, a 38 ciasne:tak:
linea dalej na topie, muszę mocniej na rowerze pojeździć bo jeszcze mi brzuchol został;-)

To ja moge sie nacieszyc tylko tym pierwszym :-p:-D

najwyższy czas to zmienić!!:tak::tak::tak:

popieram!!!

a propos wątku- wiecie co dostałam jakiś czas temu do przetestowania na miesiąc kosmetyki liren antycellulitowe i wyszczuplające (te z pomarańczowej linii) i wiecie co- jestem zachwycona!!! po miesiącu regularnego stosowania na prawdę widać poprawę, do tego fajnie pachną i wchłaniają się:-)

a propos wątku- wiecie co dostałam jakiś czas temu do przetestowania na miesiąc kosmetyki liren antycellulitowe i wyszczuplające (te z pomarańczowej linii) i wiecie co- jestem zachwycona!!! po miesiącu regularnego stosowania na prawdę widać poprawę, do tego fajnie pachną i wchłaniają się:-)
Ooo, dobrze wiedziec, bo moj cellulit na brzuchu i udach jest ohydny :no::no::no:
A dostalas, bo sie zglosilas do testowania czy ktos znajomy Ci dal? :-)

A dostalas, bo sie zglosilas do testowania czy ktos znajomy Ci dal? :-)

znajoma z erisa:-)

z tego co mówiła, jak poszukują ludzi do testowania to zawsze najpierw wśród znajomych. dobra strategia, bo dzięki temu i wyniki badań (czy tam testów) na pewno są zawyżane na korzyść firmy.

w każdym razie, to co napisałam w poprzednim poście jest moja jak najbardziej obiektywną opinią.
stosowałam żel pod prysznic, serum i balsam i na prawdę uważam, że po miesiącu efekty są widoczne. no i do tego, cena całkiem fajna:-)

reklama
znajoma z erisa:-)

z tego co mówiła, jak poszukują ludzi do testowania to zawsze najpierw wśród znajomych. dobra strategia, bo dzięki temu i wyniki badań (czy tam testów) na pewno są zawyżane na korzyść firmy.

w każdym razie, to co napisałam w poprzednim poście jest moja jak najbardziej obiektywną opinią.
stosowałam żel pod prysznic, serum i balsam i na prawdę uważam, że po miesiącu efekty są widoczne. no i do tego, cena całkiem fajna:-)
Fajnie miec znajomych :tak::-D
Ale stosowalas pewnie regularnie, codziennie, nie? A do tego dietka bez slodyczy i fast foodow? :sorry: Bo mnie niestety brakuje systematycznosci i samozaparcia, a oczekuje cudow :-p

Do góry