reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyginam śmiało ciało, aby ważyć mało - Grupa Wsparcia dla Zrzucających Sadło

mada, no co ty!!! przecież my mamy oczy i widzimy, jak ładnie wyglądasz:tak::tak: dla pocieszenie mogę ci powiedzieć, że ja na nogach mam pajęczaki,(u nas to dziedziczne:-:)-() i wstrętny cellulit....

dziękuje Ewuś ale to 10kg strasznie mnie wkurza i te cycki a raczej ich brak:cool: a cellulit to chyba teraz ma każda kobita nawet te z okładki:-p

reklama
a ja odkad zucam papierosy to jem w podwojuncyh ilosciach... a waga rosnie i rosnie...ale to i dobrze, troche tluszczyku na zime sie przyda :) na wiosne zaczne sie martwic.;-)

Wama a może byś przegryzała jakieś marchewki albo inne warzywa/owoce za każdym razem jak Cię najdzie ochota na jedzenie? będzie zdrowiej no i nie przytyjesz za dużo (choć akurat jesteś tak szczupła, że Ci nie zaszkodzi :-p)

Mada, ja tam moge to szczerze powiedziec - absolutnie nie widac Twoich kilogramikow, wygladasz bardzo ladnie :tak: A cellulit ja tez mam, i to spory :baffled: No i u mnie cycki tez nie sa imponujace :-p

Wama, Leyna ma racje - moze podgryzalabyc jakies warzywka, no. z dipami jogurtowymi dla smaku :-)

Ewus, gratuluje samozaparcia i wytrwalosci! Oj, zazdroszcze, bo u mnie z cwieczeniami systematycznymi cińko :-p

Leyna, Sandra proboje jesc owoce, bo za warzywami nie przepadam, ale sek w tym ze mi sie chce jakiegos miecha, albo czekolady, a nie owocow ;-). PO za tym ja nie narzekam na ilosc mojego ciala tylko tak jak Sandra na jakosc. Zero gipkosci, chyba czas zaczac biegac, albo wogole czas zaczac cwiczyc.

właśnie laseczki, to nie chodzi o to żeby na wadze było mało, tylko żeby się dobrze czuć ze sobą, no to zabieramy się przykładem ewci za brzuszki:-)

Ok Sandra to ja postanawiam sobie ze codziennie jak bede bawic sie z Patem na dywanie to sobie bede w tym czasie cwiczyc. Srednio 15 min dziennie na poczatek. Co Ty na to :-D

reklama
zabieramy się ... tia... ja od dawna mam sprzęt - tego motylka i ten na brzuch, co kupiłam dawno temu - i nawet nie zaczęłam ćwiczyć :-:)-:)-( porażka...

Do góry