reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyczekiwany listopad...

eg ja już po goleniu :) tylko jedno małe zacięcie ;D pierwsze w tamtym miejscu,hehe. A lustereczko wycierałam cały czas w ręcznik,mam nadzieję że mąż będzie dumny że sama się ogoliłam,mam tylko nadzieję że dokładnie ;) A ja mam wizytę w poniedziałek u gina,więc jeszcze będzie gładko 8) no chyba że pójdę do takiego specjalnego fryzjera,nie wiem czy słyszałaś ale robią różne " fryzurki" ;) ale gina by się zdziwiła ::)

dobrze że miałam włączony tv bo akurat leciała "zaklinaczka koni " i znów uroniłam parę łez...

i w pon idę wybrać okulary,pierwszy raz :) mam nadzieję że będę fajnie wyglądać :) i wiecie że z NFZ jest dofinansowanie na okulary! całe 8 złotych ;D ale co tam wzięłam tę zapomogę ;D

reklama
A ja poszłam do gina i okazało się, że ma urlop, dopiero we wtorek będzie mógł mnie przyjąć. I po co się było męczyć z tym goleniem? ;D Karolinna widizłam nawet program w którym pokazywali te intymne fryzurki. Uśmiałam się bo czasami przyczepiali tam jakieś pióra, koraliki, itp. A kolory były najrozmaitsze od wściekłego różu poczynając. Ciekawe co by mi mąż powiedział gdyby mnie zobaczył w takiej barwie. ;D
Niech mnie całe 8zł, możesz iść na lody. :laugh:

ja widziałam takie fryzurki w jakiejś gazecie (Glamour albo coś w tym stylu ) można się pośmiać

eg pewnie mąż zdziwiłby się jakby zobaczył jakieś piórka u Ciebie :laugh: mój mąż jakby coś takiego u mnie zobaczył to chyba padłby ze śmiechu, dlatego oszczędzę mu tego ;) i pozostanę przy tradcycyjnym sposobie...

karolinka 8 zł dofinansowania, a to się wysilili....na bilety akurat będziesz miała ;) (ale wesoło mamy w tym naszym kraju)...

Czy zauważyłyście, że na głównej stronie znowu nas przesunęło?
Jeszcze moment i będziemy pierwsze... A na końcu już czerwiec 2006...
Ależ ten czas pędzi!!

niby pędzi, ale mnie jakoś się wlecze. Odkąd przestałam pracować, nie wiem co ze soba zrobić. Nadal nie spie w nocy i marze o tym, aby pazdziernik juz sie skonczyl. Dla dzidzi mam juz wszystko gotowe, wystarczy tylko wyprac ciuszki, ale to za jakies 2 tygodnie.

właśnie, czas leci jak szalony, ja jutro mam 1 miesiączek do 7.11 ;D
ale lekarka mnie dziś nieźle pocieszyła: "Pani tak szybko nie urodzi, bo za dobrze pani jeszcze wygląda, więc niech się pani tak nie cieszy" a poza tym powiedziała, że po 17 już mogę szaleć-w sensie już będzie to w terminie.

Jeśli chodzi o położenie to jest główkowe, a byłam pewna, że się przekręciło, więc "głowa do góry dziewczyny" (w przcieiwństwie do naszych dzieciaczków- Wy "głowa w dół" ale już) 8)

graza, ja ciuszki piorę już teraz, jest jeszcze świetna pogoda i to pranie wtedy jest inne, jeżli suszy się na dworze, później już może być wilgoć i zimno 8)

justynaj - ja tez chetnie bym juz cos wyprala, ale, niestety, mam ekipę remontową w domu i strasznie duzo kurzu produkuja ;D kupiłam nawet proszek Lovela

reklama
no to witaj Graza w gronie remontujących!
u mnie malarze itp już wyszli, ale za to mam jeszcze dużo sprzątania, i najgorsze, że to się mnoży, a ja chciałam wyprawić parapetówę dla forumowiczek, nie wiem czy zdążę przed narodzinami... :-[ ;)

z tego co widzę, to chyba dzieci stały się dużą motywacją m.in. do remontów, pewnie połowa z nas, by się nie zdecydowała, gdyby nie dzieci

a tak wszystko idzie sparwaniutko, i dobrze!!! ;D ::)

Do góry