reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyczekiwany listopad...

kita349 pisze:
Dziewczyny mam okropną zgagę! Podobno to oznacza że dzidzius urodzi się z włosami. Patrząc na moją zgagę to moja córónia będzie miała włosy do pasa. ;)

takiej teorii o zgadze to jeszcze nie słyszałam...ciekawe czy to prawda...ale szczerze mówiac nie sądzę :) :) :)

reklama
Tą opinie o zgadze słyszałam na porodówce od połoznej jak rodziłam Wojtka.No on sie urodził z czupryną zobacymy jak będzie z Polcią.Ja to sie urodziłam się taka owłosiona że rodzinado dzisiaj się smieje że wyglądałam jak orangutan.A połozne na porodówce dopytywały się czy mój tata jest południowcem bo ja taka czarna.

Też słyszałam o tym że jak zgaga męczy to rosną włosy. Mnie męczy dopiero od trzech dni. Wczaśniej w ogóle nie miałam takich dolegliwości. Kolejne doświadczenie w czasie ciązy. :laugh:

nie no,to tylko taki przesąd z tą zgagą :) ja też urodziłam się ciemniutka i mówili o mnie że jestem czarulka :) (ciemne włosy oczy i karnacja,teraz nie wiele z tego zostało ;) )

wróciłam z tego załatwiania tych papierków,nie wiedziałam że wrócenie do pracy jest tak skomplikowane ,ale na szczęście dwa razy ominęłam kolejkę ( ukłon w stronę pań rejestrujących :) )

u was też taki straszny wiatr ?
z322y2km.gif
i obudziłam się o 5.30 i już nie zasnęłam,wstałam o 7 no i ta wędrówka po lekarzach.Czuję się taka niewyraźna przez to
zzz9lc.gif
hihi ;)

eg skoro taka wielka jest w Tobie empatia to ja na Twoim miejscu bym uważała ;D niech Twój mąż najpierw czyta i dopiero Cię puszcza tutaj jeśli uzna za stosowne :)

reklama
No to Aniam mój Mateuszek też będzie łysy jak kolano bo ja miałam tylko 3razy zgagę 2razy po serniku z brzoskwiniami a raz po kaszance więc łyse kolanko z trzema włoskami witaj na świecie ZA 2MIESIĄCE OCZYWISCIE.

Do góry