reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyczekiwany listopad...

no widzisz pycha jakie grzeczne siostrzenice ,ale to pewnie dlatego że jeszcze są onieśmielone ;)

dziś kończy mi się L-4 a moja gina przyjezdza jutro dopiero.Chciałam od niej tą karteczkę że jestem w ciąży(dla zakładu pracy) i mogę pracować ,nic się chyba nie stanie jak przyniosę ją do zakładu jutro,prawda??już dzień po L-4?

reklama
Witam wszystkich w ten piękny poranek :-*
Słoneczko świeci, do pracy nie trzeba iść, żyć, nie umierać! Nawet nie przespana z powodu kataru noc nie jest w stanie zakłócić mojego szczęścia :D
Gratuluję Pycha pracowitego poranku, na Twoim miejscu koło 12 pewnie padłabym go odsypiać ;D
Ja za chwilę wybieram się na poszukiwanie wanienki, wymyśliłam sobie żółtą, pasuje do pomarańczowego termometru ;)
Witamy z powrotem eg :) i przyłączam się do życzeń urodzinowych
r380amalutka0ex.jpg

Madziunia mam nadzieję, że Twój sen był proroczy :) Ja urodziłam ostatnio trzy kotki - milutkie były były, ale to akurat wolałabym, żeby się nie sprawdziło ;)

Czesc dziewczyny, mam pytanie do was , czy wy tez macie juz zwiększoną ilosc wydzieliny? Bo mi sie zaczeło to od jakis dwóch tygodni.Czytałam jakos niedawno ze to normalne pod koniec ciaży, ale czy napewno ? wole sie jednak was spytac bo juz zgłupiałam ::) a moj ginekolog jest na urlopie<tez sobie wybrał pore>.

Cześć, jeszcze raz dziękuję za życzenia!!
Empolan mnie się śniło dzisiaj 6 małych piesków, jakieś dziwne mamy te skojarzenia senne. ;)
L4dY-bIrd tej wydzieliny w szczególności dużo mam rano, i to już od paru ładnych tygodni. Lekarz potwierdził, że to normalne.

WITAM EG po powrocie ze szpitala, oszczędzaj się kochana, żeby dzidziuś za wcześnie na ten świat się nie wybierał

empolan zdecydowanie byłoby lepiej, żeby twój sen się nie spełnił...aczkolwiek małe kociaczki śliczne są ;)

Eg równiez cię witam i ciesze sie że jestes w domciu.Do zyczeń równiez sie dołączam.Przepraszam ze dopiero dzis ale mój komp w naprawie więc tylko goscinnie moge witac na forum.

okazało się że moja gina juz jest w przychodni,byłam u niej i dała mi karteczkę że jestem w ciąży,zaniosłam do pracy a tam skierowanie że muszę jeszcze iść do zakładowego lekarza ( jezeli jest sie na l-4 dluzej niz miesiac),poszalm tam troche sie naczekalam i wyszlam z niczym bo okazalo sie ze nie mam od giny karteczki ze "moge pracować" wiec jutro ta sama wedrowka,ale oficjelnie od jutra znow pracuje tylko nie znam jeszcze grafiku :) wszyscy sie tam boja i nie chca byc ze mna na zmianie bo jak im zaczne rodzic to pouciekaja ;D ale beda sie stresować suuuper ;D

ale na dworze wiatrzysko !!!

a i w ogóle już tyle przytyłam :( chlip chlip

reklama
Dziewczyny mam okropną zgagę! Podobno to oznacza że dzidzius urodzi się z włosami. Patrząc na moją zgagę to moja córónia będzie miała włosy do pasa. ;)

Do góry