reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyczekiwany listopad...

Cześć!!!
Karolinna ja tez mam takie wrażenie. Dziś to nawet weny do pisania nie mam. Ale to może dlatego ze miałam ciężka noc i chyba jeszcze śpię. Ostatnio coraz częściej boli mnie w biodrze i w krzyzu. Jak spię na prawym boku, to boli mnie pod prawa piersią, tak koło żebra, nie wiem co to. A dziś jeszcze skurcz mnie złapał i noga jeszcze troche boli. O losie.... ::)

Dzis mam wizyte, to się troche wyżalę, bo mój gin był zawsze zdziwiony, bo prędzej dobrze się czułam.

reklama
hej pycha ,widzę że się zlitowałaś :) mnie już nie łapią skurcze w nocy ale też nigdy nie były one bardzo mocne,ale współczuję bo jak czasem łapał mnie na basenie to dziękuję bardzo. Może próbuj spać na lewym bku ? to ponoć najlepsze dla Ciebie i dzidzi,najwięcej dotlenienia itp.i może nie będzie tak bolało.te bóle pod piersią to może tzw nerwobóle,ale spytaj dziś gina i napisz co powiedział ciekawego :)

Karolinnko, ja na lewym boku tez śpie, ale długo nie wytrzymuję, bo wszystko mi dretwieje. Czasami to mam wrażenie, że co 5 minut sie przekręcam. Żal mi tylko mojego męża, bo przy kazdej zmianie pozycji on się tez budzi. Czasami jak juz na bokach nie mogę wytrzymać, to śpię na plecach, ale na pół siedząco.

a masz jakieś trudności ze spaniem na plecach czy po prostu dlatego że nie powinno się już spać na plecach? ja bardzo często zasypiam na plecach,nie wytrzymałabym tak tylko na boku,i tak odmawiam sobie spania na brzuszku.

Jak spię na płasko na plecach, to wtedy najbardziej mnie w biodrach i w krzyzu boli. Ja nie mogę sobie znależć odpoweidniej pozycji do spania, bo kiedys to najwięcej na brzuchu spałam.
A kiedys się śmiałam z mojej babaci, która własnie spi na pół siedząco. :)

dziewczyny, ja dziś miałam skurcze w obu łydkach jednocześnie, myslałam, że zwariuję!!!
pokopałam męża... ;D
no i do teraz mnie trochę boli :(
pozdrawiam po powrocie
J

a i czy wy macie o tej godzinie swobodny dostęp do kompa ? ;D eh ta liga mistrzów może mieć jakieś plusy ;) szkoda że polska nie gra bo bym popatrzyła... a tak to nudne to trochę,no chyba że dudek będzie grał ;D hihi to obejrzę ;)

Justynaj wspólczuję, ja miałam skurcz w jednej łydce i do tej pory mnie pobolewa.
Dziś to wogóle byłam jak połamaniec, lewe biodro nadal boli i promieniuje na udo, no i ta łydka prawa.

reklama
co do skurczów to wczoraj podnosząc się z łóżka na klęczkach omal nie złapał mnie skurcz pośladka pokazując jak słabo u mnie z kondychą,jak nigdy!
hihi8le.gif
przynajmniej z mężem się trochę pośmialiśmy :)

i od wczoraj zmusza mnie do picia mleka(którego nie lubię i mam jakieś wariacje żołądkowe choć nie tak duże jak przed ciążą),ponoć od 30 tyg maleństwo ciągnie już bezpośrednio z matki i dużo właśnie popija z nas wapnia.Chyba się przemogę bo nie uśmiecha mi się uśmiechać bezzębnie ;) hihi

jadę dziś po karnisze na okna i wsumie jak tylko kupimy wszędzie meble to możemy się wprowadzać... ;D teściowej zrobię tylko tak
jezor5ug.gif
,ale to jeszcze z miesiąc i wolność ;)
zastanawiam się czy nie dać firanek a na okna bezpośrednio roletę,przynajmniej w małym pokoju,hm...

apel do aniam , eg , naturella :) jak już wchodzicie na te forum to napiszcie chociaż parę słów co u was
j281zorek9tp.gif
,chyba znudziło wam się forum.

Do góry