reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyczekiwany listopad...

reklama
pycha kurcze ale się naczekałaś! ja to wcale się nie zrobiłam łagodniejsza w ciąży dalej taka ze mnie wojownicza...księżniczka ;) ja też nie przepadam za deszczem ale taka duchota że się nie da po prostu...

madziunia tak pewnie zrobię z tym łóżkiem,musi mi być wygodnie,na tym łóżku co teraz spię to katorga,brr... Ach ta zieleń,podobno uspakaja... :) co mi się przyda :)

Kupiliśmy dziś z mężem lampę bardzo fajna,a i w jednym pokoju trochę nam się ściana posypała ;D ale napradwę troszkę szkoda tylko że była już na tym świeża tapeta :)

dzięki dziewczyny
kissoflove31dz.gif

i jak to w niedzielę bywa cisza i pustki na baby boom
krwkaspox1nk.gif
,
zastanawiam się czy coś ze mną nie tak ;) inne kobietki udzielają się rodzinnie w niedzielę a ja się nudzę .. hehe.I zapisuję kartki wirtualne swoimi wynurzeniami. Może jak będę na swoim mieszkaniu to będę miała więcej obowiązków.

pogoda niby pochmurna ale parna,ciężko wytrzymać nawet jak się siedzi i nic nie robi.

Jakoś tak ta pogoda sprzyja chandrze,bleee.....

A my wybralismy sie do lasu, ale niestety jest tak parno, że po godzinie wróciliśmy.
Karolinna ja też sie nudze, zaraz zjem loda, wezme prysznic i chyba będę leżeć. A na 18 mój mąż będzie chciał iśc do kościoła, ale jak pogoda się nie zmieni, to ja chyba nie pójde.

reklama
dziewczyny bo zaczynam się o was martwić! tu jest naprawdę cicho :) rozumiem że jutro każda z was zasypie listopad postami z wrażeniami z dnia dzisiejszego :)

czytałam różne ciekawostki i oto co min.przeczytałam Nasza podróż rozpoczyna się, gdy około pięćset milionów plemników „pędzi” w kierunku komórki jajowej z prędkością 3 mm na minutę. Kierują się przy tym... węchem. Każdy niesie cenny ładunek – kod genetyczny ojca. Wykazano, że niezwykły wpływ na ich kondycję ma kawa – sprawia, że płyną dalej i szybciej. chciałabym podkreślić tutaj wpływ kawy!!!! wiedziałyście o tym ??? pewnie to był dodatkowy czynnik do tego że moja ciąża to wpadka ;D ( a tak uważaliśmy ;) ) bo ja byłam smakoszką kawy(nawet po 3-4 dziennie) tzw "prawdziwej".

Mam straszną chandrę już do jakiegoś czasu i nie wiem co robić
placzgg1ay.gif
.Mam np ochotę zrobić mojemu mężpowi tak oto
kijwoko7zj.gif
ale przyznam że samo napisanie tego poprawiło mi troszkę humor.

Do góry