reklama
Nasz wyczekiwany Skarbek nazywany przez rodzinkę Pysia a w Urzędzie zapisany jako Lena przyszedł na świat 4 listopada 2005 roku o godzinie 9:50. Kruszynka była ogromna bo aż 4200 g i 59 cm jest najcudowniejsza na świecie
KOCHAMY CIE!!!
diablica2
mały wielki OLO :)
secasia ale przeurocza księżniczka........ i to trochę starssza od mojego Alexa..... pozdrawiamy.....
elusia79 moje wielkie współczucie..... dużo słyszałam o tym jaki to ból... ale ja na szczęście tego nie przerabiałam i już pewnie nie będę.... a napewno nie w najbliższej przyszłości...
Pozdrowienia dla resztu listpoadówek i i ch pociech
elusia79 moje wielkie współczucie..... dużo słyszałam o tym jaki to ból... ale ja na szczęście tego nie przerabiałam i już pewnie nie będę.... a napewno nie w najbliższej przyszłości...
Pozdrowienia dla resztu listpoadówek i i ch pociech
Pycha
mama Mai i Marty
secasia my równie zwitamy wśród listopadówek
reklama
AsiaM pytasz sie ile Lenka waży teraz... Trudno powiedziec ale 15 marca gdy byłam na szczepionce ważyła 8540g teraz bedzie jakos 8900g kruszynka nie? Ale w sumie się cieszę, bo nie choruje i bardzo szybko schudłam po proodzie a teraz siłownie mam w domu Ale nie ukrywam, że mam nadzieje, że gdy zacznie chodzić to trochę zgubi kilogramów
Załączniki
Podziel się: