reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wyczekiwany listopad...

Mój mąż stwierdził ostatnio, że jak jest mały odstęp czasu między dziećmi to obowiązki rodziców są skumulowane. Ja też chciałabym mieć niedługo drugiego dzidziusia i potem kilka lat później ostatniego. Na razie jeszcze karmię cały czas piersią i nie miałam jeszcze miesiączki, więc chyba na razie dzidziusia nie będzie tak szybko. Ale bym się zdziwiła, gdyby mi za miesiąc lub dwa zaczął się brzuch zaokrąlać!!!

Co do bliźniaków: jeśli byłyby tak energiczne i absorbujące jak Ala to dziękuję bardzo! Wolę pojedyńczo.
Kunda:Trojaczki??? Trzeba by było mieć trzy pary rąk, trzy foteliki w samochodzie, potrójny wózek nie zmieściłby się ani w autobusie ani w windzie... Byłoby ciężko.

Anulka59 śliczne zdjęcie Mateuszka!

reklama
karolinna bo sie nam tu maly flircik zacznie ;D a Twoja dziewczynka ma piwne oczka?? maluszek jest blondynem o niebieskich oczkach. wysylam zdjecie w celu matrymonialnym,bo nam sie Twoja Lenka strzanie spodobala ;)

Pięknie k.... pięknie..... moje OLO już od jakiegoś czasu śni o pięknej Lence a ją najzwyczajniej jakaś konkurencja ostentacyjnie podrywa.... nie ma szczęścia mój Aleksio, chyba zostanie księdzem bo albo zazdrośni tatusiowe albo niedobre kobiety go otaczają.....
:mad: :mad: :mad: :p ;)

olozb1rv.jpg

Lena zachwycona powodzeniem ;D ;) obu adoratorom przesyła buziaki :-* :-* :-* (póki tata nie widzi ;) ) a mała ma jeszcze takie ciemnogranatowe oczka ale trochę szare robią się od środka i nie wiem jak dalej będzie ;)

estenskar czemu tak mało zdjęć Twojego synka ???jest śliczny,hm... chyba tak się nie mówi nawet o małych mężczyznach ;) więc super przystojniak z niego 8)

dziewczyny a ja się boje że znowu jestem w ciązy... :(
Nie chcę na razie drugiego dziecka, muszę się podleczyc no i warunków za bardzo nie mamy.
Dziś w nocy nie mogłam spać z tego powodu, ale test boję sie zrobić...........................

lepiej zrób test i będziesz miała dość zamartwiania się ::) jeżeli masz objawy tak jak byłaś w ciąży to podobno tak jest parę miesięcy po porodzie i nie znaczy to że jest się w ciąży... no chyba że coś przeskrobaliście z mężem ;) ale naprawdę zrób test,bo pewnie okaze się że wszystko jest wporządku :) a i jakby co (ale nie życzę tak szybko) to znów miałabyś listopadowego dzieciaczka ;)

elusia ja też miałam takie obawy jakiś czas temu!!!!!! strasznie sie denerwowałam... napisz koniecznie dlaczego tak myślisz, masz jakieś objawy? na razie się nie martw(wiem, łatwo powiedzieć ;) ), ja też czekałam z testem i samo się rozwiązało... ale jeżeli obawy masz bardzo poważne, to chyba lepiej zrobić... po co się denerwować... ja też poważne miałam... trzymaj się, będzie dobrze! :)

Ja też ostatnio za nim zaczełam brac tabletki przeżywałam ze mogę być w ciaży. W nocy to liczyłam ze w ten jeden raz jak poszlismy na zywiał to były dni płodne czy nie...a najgorsze było ze okres mi sie spózniał... na ale okazało sie ze nie.
Elusia bedzie dobrze. Zrób test albo idz do ginekologa.

u mnie trudno powiedzieć, żeby okres się spóźniał, bo nigdy nie miałam całkiem regularnie, a teraz tym bardziej zdawałam sobie sprawę, że na początku może to być zupełnie rozregulowane. tylko brzuch mnie bolał jak przed okresem kilka ładnych dni, a wcześniej tylko raz w życiu mnie bolał tyle czasu, i wtedy się właśnie okazało, że jestem w ciąży :p a tak to góra dzień przed. No i na dokładkę dostałam potwornych mdłości... tez nie mogłam w nocy spać, ale wreszcie okres przyszedł :) także elusia być może nie ma się czym martwić...

reklama
Też miałam ostatnio potworne mdłości w nocy ale u mnie ciąża wykluczona w końcu biorę tabletki. elusia ja bym dla świętego spokoju zrobiła test.

Do góry