reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyczekiwany listopad...

eg16 ale masz fajnie :)moi rodzice tez maja duzo rodzenstwa i jak sa jakies zjazdy rodzinne,to jest tlum ludzi :) ja bede sobie ribila zjazd z moim jedynym bratem :(
ithildin gromadka dzieci??podziwiam Cie,ja sie boje kilejnej ciazy.boje sie,ze bede znow miala problemy z donoszeniem dziecka i ze urodzi sie wieksze od filipa ;) chceialabym miec jeszcze dziwewczynke al eto dopiero za kilka lat...

reklama
estenskar ja nie miałam w ciąży żadnych problemów, i z urodzeniem Olka też (był dość malutki :) ), pewnie dlatego mi się tak spieszy ;) rozumiem, że Tobie wcale nie musi... ja bym chciała jeszcze dziewczynkę i chyba jeszcze jednego chłopca, w każdym razie tyrójeczka minimum ;D a nastepne starania za równe dwa lata, chyba że los będzie chciał inaczej... ;)

My też madrzymy o drugim bobasku ale u nas to trochę skomplikowane najpierw musimy nazbierać na moje leczenie a potem zacząć starania.

Anulka59 tez musze sie leczyc :( jezeli chcodzi o "babskie sprawy",jeszcze troche i jade porobic badania. mam nadieje,ze po ciazy ze szczesliwym zakonczniem :) bede mogla miec wiecej dzieci. a maluszek wazyl 5200 i w szpitalu powtarzali mi,ze kazde kolejne dziecko rodzi sie wieksze,takze jestem troche przerazona ;)
karolinna tez bym chciala blizniaczki,u mnie w rodzinie jest ich duzo,takze wszystko mozliwe :)
ithildin myslalam soebie o kolejnej coreczce,a potem ew. chlopczyk(moj mezczyzna bardzo chcialby miec trojke ;)

estenskar pisze:
karolinna tez bym chciala blizniaczki,u mnie w rodzinie jest ich duzo,takze wszystko mozliwe :)

u mnie też :D i od strony mojej mamy i od mojego taty :D

estenskar buziaki dla Twojego przystojniaczka od mojej Lenki :D :-* :-* :-* i kiedyś nam pisałaś komplement więc i Lenka dziękuje :-* :-* :-*

estenskar pisze:
Ja się obawiałam bliźniaków bo w rodzinie męża w każdym pokoleniu są przynajmniej 2 pary, chyba nie dałabym rady dwójce.

reklama
estenskar mój gin dał mi rok od porodu na decyzję o kolejnej ciąży i badania(co nie znaczy że nie zacznie robić mi badań wcześniej) a napewno nie zmienię lekarza bo z tego jestem zadowolona no i on już wie co i jak i na co musi zwrócić uwagę.Na chwilę obecną jednak boję się zaczęcia leczenia bo psychicznie źle znosiłam kolejne ujemne testy ciążowe.

Do góry