reklama
klementynka
Fanka BB :)
I co, Karolinki nie słychać? Hmmmmmm......
M
marul
Gość
powodzenia!karolinna pisze:oki lecę do szpitala,ciekawe co powiedzą : buziaki.
klementynka
Fanka BB :)
justynaj pisze:Klementynka wszystkiego najlepszego dla Witusia-miesięcznego bobaska!!!
Dzięki!! Ależ impreza była!! Wit robił kupkę od 4 do 6:30 -- rano !! Było bosko!!! : : :
M
marul
Gość
macie jakieś wieści od Karolinny?
cześć dziewczyny i marul ;D
tylko na chwilkę wpadłam żeby powiadomić że dziś z małą jetseśmy w domku opiszę wszystko później teraz padamy z małą na pyszczki acha,córeczka jest przeeeśliczna,chłopcy na bb już ustawiajcie się w kolejce ;D
dzięki za gratulacje ,jesteście kochani!!!
tylko na chwilkę wpadłam żeby powiadomić że dziś z małą jetseśmy w domku opiszę wszystko później teraz padamy z małą na pyszczki acha,córeczka jest przeeeśliczna,chłopcy na bb już ustawiajcie się w kolejce ;D
dzięki za gratulacje ,jesteście kochani!!!
M
marul
Gość
karolinna pisze:acha,córeczka jest przeeeśliczna,chłopcy na bb już ustawiajcie się w kolejce ;D
mój Maćko zgłasza się jako pierwszy! Też ładny! Śliczna byłaby z nich parka.
WIELKIE GRATULACJE DLA DZIELNEJ MAMY
reklama
dziś mała daje mi popalić : czemu dzieci nie powiedzą czego chcą ale przyznaje że często się uspokaja u taty na rękach :
a i nie wiem czy tak jest u was ale jak moja mała zrobi kupkę to prawie w ogóle nie czuję zapachu a mojego męża skręca ach ta natura,chyba tak nam matkom stępiła węch
mąż wyszedł na zakupy do obiadu czekam aż zrobi dostał 2 tyg wolnego na opiekę nade mną i małą więc teraz musi harować
a i nie wiem czy tak jest u was ale jak moja mała zrobi kupkę to prawie w ogóle nie czuję zapachu a mojego męża skręca ach ta natura,chyba tak nam matkom stępiła węch
mąż wyszedł na zakupy do obiadu czekam aż zrobi dostał 2 tyg wolnego na opiekę nade mną i małą więc teraz musi harować
Podziel się: