reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyczekiwany listopad...

justynaj sen super...każda z nas chciałaby aby faktycznie tak było, ale by było fajnie... :laugh:

karolinko ja też mam ostatnio jakieś jazdy na jabłka..a muszę powiedzieć, ze kiedyś to wrecz jabłaek nie lubiłam i jak zjadłam jedno na pół roku to było dobrze...teraz codziennie jedno-dwa, sama się sobie dziwię  ::)  :o tak samo zresztą mam z sokiem pomidorowym, który przed ciążą przez gardło mi nie przechodził, a teraz piję go bardzo dużo.... :laugh:

reklama
eg zdecywdowanie na dziewczynkę :D

madziunia jestes pewna że dzidzia to chłopiec ? ;) bo te owoce (i słodycze) to na dziewczynkę ;D a sok pomidorowy to ani wcześniej ano tym bardziej teraz też bym nie mogła :)

ja byłam na wielkich zakupach w geancie,teraz tylko stopy mnie strasznie bolą ::) i te kolana.

byłam też w pracy zanieść L-4 i miałam coś załatwić z nimi i okazało się że dali mi jakieś papiery i mam iść z tym do orzecznika w zusie,czy to jest właśnie ta komisja ? myślałam że ominą mnie wycieczki do tego przybytku :p ::)

karolinna tak mówią, ze to chłopiec...no ale po doświadczeniach mojej koleżanki to już nic nie wiem na 100 % ;)

niestety nie wiem, czy to komisja ( ale chyba tak, wydaje mi się, ze teraz chcą "orzec" czy należy Ci się świadczenie rehabilitacyjne) ;) do mnie Pan z Zus-u osobiście się zgłosił....ale to chyba nie to samo, bo u mnie jeszcze nie minęło pół roku odkąd jestem na L-4... :)
tak czy inaczej nie zazdroszczę wizyty w tym lokalu... ;) :(

jak tam dziewczyny ? nikomu dziś nic się niezwykłegonie śniło ? :)

wczoraj kupiłam małej śpioszki (trochę spore ale może później się przydadzą :) ) i kupiłam płatki mydlane,doszłam do wniosku z mężem że nie mamy dużo ciuszków dla małej więc będziemy prać ręcznie,i pieluch tetrowych mam tylko 10 sztuk. Patrzyłam na proszki jelpa,ewentualnie kupię to, jak uznam że potrzebuję ;) nie jest znowu bardzo drogi :)

Ledwo dziś wstałam ;) ale senna pogoda :)

Karolinko ja też dzisiaj ledwo wstałam, i nawet się kawy nie mogę napić bo mam wysokie ciśnienie ::)
Całą noc było mi strasznie gorąco spałam bez kołdry i chciałam nawet okno otwierać ale mój mąż mówił że mu zimno więc chyba tylko mnie było gorąco ;D

U mnie śliczne słoneczko, ale dość spory mrozik. Rano wszędzie był szron. A musiałam wstać wcześniej, bo miałam dzisiaj komisję ze szkód górniczych (robili kosztorys remontu).
Karolinna ja myślę, ze to jeszcze nie jest ta komisja, oni najpierw muszą przejrzeć przecież wszystkie te papiery, u mnie chcieli jeszcze kartę ciąży. Chociaż, kto ich tam wie... ;)

czesc dziewczyny :laugh:,
ja zupelnie z innego wątku ( dla starajacych sie ) chcialam sie tylko podzielic z wami cudowna wiadomoscia , dzisiaj o 10.20 w Zeromskim urodzila sie corka mojego bardzo dobrego przyjaciela , podobno wedlug niego " najpiekniejsza kobieta na swiecie" bedzie miec na imie Aleksandra .....Strasznie sie ciesze i przepraszam , ze tak wpadam i serdecznie pozdrawiam przyszle i juz mamusie i ich dzidziusuie

reklama
aniam kurcze,takie wysokie ciśnienie jest strasznie niebezpieczne ::)

eg nie wiesz może czy mam wziąść ze sobą oryginały wypisów ze szpitala czy wystarczy że gina spisała to z karty którą ma w gabinecie i którą mam zamiar im pokazać ?

beatko też właśnie zauważyłam :) w końcu pierwsze miejsce ;D zawiało powagą... ;D

silunia w takim razie pogratuluj przyjacielowi tej listopadowej kruszynki :) i dzięki za pozdrowienia :)

ja wróciłam z zakupów zasłon,wiedziałyście że są one tak strasznie drogie ??? za drugie zasłony musieli mi rodzice zapłacić bo osobiście bym tyle nie zapłaciła ::)

i dostałam dziś od znajomych rodziców wanienkę i ciuszki i podrzewacz do butelek od ich rocznej córeczki :) superanckie :)

pogoda dziś na śląsku przesliczna,cieplutko... :)

Do góry