reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyczekiwany listopad...

Ścigamy się? ;D
A tak serio to w niedzielę mam imprezę rodzinną w świetnym lokalu, więc jak urodzić to już żebym mogła na nią pójść (maleństwo może grzecznie spać w nosidełku- takim z wózka, przynajmniej będzie od początku przyzwyczajane do życia towarzyskiego :laugh:) albo dopiero w przyszłym tygodniu.

reklama
To już chyba lepiej żebyś urodziła po imprezie. Będziesz mogła najeść się dobrych rzeczy a jak się karmi to wszystkiego jeść nie można. :)

dzięki dziewczyny faktycznie myślę,że siostrzenica to mi się udała

Beatka ja już jestem "przeterminowana", ale na szczęście jeszcze nie cuchnę ;D ;D ;D

dziewczyny, jak moze wygladac ten czop, w sensie objetosciowym? Cammi pisala cos o galaretce ale to sa cale 'tony' galaretki czy kawalek... ja juz glupieje od tego wypatrywania sygnalow :mad: W sobote bylam na balu, poskakalam troche bez oszczedzania, pol sali obstawialo ze zaraz zaczne rodzic a tu nie wiele sie dzieje!! Nawet tych przepowiadajacych jakos nie moge wyczaic!! No nic mama przyjezdza w srode wiec teraz 2 dni sprzatanka moze cos sie ruszy...

justynko siostrzenica faktycznie udana :)

eg no pewnie w takiej sytuacji tylko czekać, zeby przed porodem tak porządnie się najeść... ;)

anulko życzę dużo zdrówka...uważaj na siebie i leż ładnie w łóżeczku...

justynko siostrzenica urodzona modelka :)

anulko duuuużo zdrowia życzę i teraz to faktycznie "luz" że dzidzi to nie zaszkodzi :)

eg ;) nie zastanawiałam się że gina coś wyczai ;D ale nic nie powiedziała... ::) i może tak za dużo tam nie jedz na przyjęciu bo jak Cię złapie zaraz na koniec to wspólczuję lewatywki ;) hm,to jednak było trochę niesmaczne ::)

beatko przynajmniej masz ten czop ! :)

madziunia ale musiała zrobić oczy Twoja kumpela że to chłopczyk a nie córeczka ;D może i u mnie tak będzie ;) ale usg było zbyt dokładne ?

ja byłam dziś u giny i mówię jej żeby mi sprawdziła czy są już jakieś objawy na zbliżający się poród(w końcu to tylko 20 dni :) ) a ona po zbadaniu powiedziała że absolutnie nie ma żadnych znaków że coś się zaczyna
wszoku1ty.gif
!!! ani szyjka nie skrócona ani rozwarcia!!!! wszystko luzacko a wizytę mam dopiero za 2 tyg ::) powiedziała że jeżeli coś by się działo to przyjść wcześniej (np.gdybym się bała że wody mi odchodzą itp)
ggzy5pt.gif
. Powiedziała że u mnie wszystko już przygotowane ( w sensie:dom,ciuszki) tylko dzidzia niegotowa i się śmieje ze mnie ::)

coś czuję że moja mała będzie grudniowym skarbem :)

Witam Listopadowe mamy. Nie zaglądałam tu od dziesięciu dni, ale miałam ważne sprawy.  ;) Nareszcie jestem mamą, synek urodził 04.11 o 14.40.Rodziłam 2 godzin i 40 minut, ale za to z przygodami podczas porodu. Jednak trudy porodu i połogu są warte tego, żeby potem mieć przy sobie słodką, najpiękniejszą kruszynę.
Trzymam kciuki za ciężarówki  "na ostatnich nogach"
img00273wj.jpg

OlaK Gratuluję!!!!!, Kruszyna jest słodka naprawdę, i nie wygląda jakby dopiero co się urodził!
A poród krótki, w sumie lepiej 3 godziny z przygodami niż 24 bez przygód (tak myślę)

tnlies13910xl.jpg

Życzę dużo zdrówka dla Ciebie i maleństwa

reklama
Do góry