reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyczekiwany listopad...

gratuluję ślicznego chłopczyka !!!
mirze1fr.gif

reklama
beatko ja JUŻ nie śpię :)

ale mnie strasznie naszło na jabłka! wczoraj wieczorem pzred spaniem,dziś koło 7 rano jak się przebudziłam,zjadłam jabłko i znów się położyłam no i teraz też wszamałam jabłko ::) objadam tylko teściową ::)

Hej dziewczyny!!!

Ale miałam dzisiaj sen!!!
Że urodziłam moją córeczkę i to zupełnie bezboleśnie podczas snu
Rano Viki już była obok mnie, uśmiechała się cała zadowolona

A ja ledwo pamiętałam,że ją urodziłam
Mało tego spałam z mamą, a ona musiała mnie przebudzać, bo mówi-dziecko się rodzi a Ty śpisz

I śniło mi się,że rano się obudziłam i postanowiłam napisać na babyboom, że te wszystkie opowieści o bólu porodowym i o znieczuleniach to bajki i opowiadają je by nastarszyć tylko kobiety, więc macie się totalnie nie przejmować, bo to nic nie boli

Oby się ten sen spełnił każdej z nas ;D ;D ;D

Karolinnko, to dobrze , że jesz jabłka bo one bynajmniej nie przemieniają się w tłuszczyk jak czekolada. Smacznego  ;)

Cześć Karolinnka!
Ja też ogromnie uwielbiam jabłka (a jeszcze niedawno nie przepadałam) jeszcze bardziej uwielbiam gruszki i winogronano imam ogromny apetyt na słodycze, a brzuch rośnie :laugh:
tak właściwie to dopiero teraz zaczynam sobie dogadzać, ajk już jest po terminie
ciekawe co tam waga pokaże? ;D

wiesz beatko że pomyślałam sobie wcześniej identycznie! ;D więc z tej "Przypadłości" się cieszę :)

justynko sen świetny,ciekawe czemu wszyscy nas tak oszukują ??? ;) (ja tyle przytyłam że strasz! )

reklama
Olu serdecznie gratuluję!!!

geddes92.jpg

Justynaj ja też ostatnio mam smaki na same słodycze, wczoraj wszamałam pączka, ptysia, jakieś wafelki itp. a brzuszek rośnie. Mam nadzieję, że po ciąży będę umiała się zmobilizować. Teraz jakoś nie mogę. :( Sądząc po tych smakach moze jednak dziewczynka? ;)

Do góry