reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wychowujemy nasze rozrabiaki

Jak to któras z dziewczyn napisała nastał bunt mlodzieńczy :-D;-)
ale szczerze Wam powiem ze sama sie sobie dziwie ze jestem tak spokojna kiedy Dawidek "cudakuje" :-)

reklama
Ja też ze spokojem podchodzę do tego jak moja Amelka histeryzuje zwłaszcza przy ubieraniu (nawet bucika)...myślę że to dlatego że wiem że się jej NIC A NIC nie dzieje złego ;-):-)

ja tez jestem spokojna nawet jak Nina sie wydziera na pol parku. z kolei moja mama jak tylko zobaczy krzywy usmiech, to robi wszystko, zeby mala nie plakala. juz mi dziecko rozpieszcza :dry:

Tylko spokój może nas uratować...Czasami ciężko, chce się wyjść z domu a tu dziecko krzyczy i wije się przy ubieraniu:wściekła/y:10 oddechów i ubieramy spokojnie dalej.Pocieszające dla mnie jest to ,że prawie każda z nas to codziennie kilka razy przerabia.;-);-);-)

Ja to lubię sobie poczytać,właśnie zaczęłam "Język dwulatka",juz mi się podoba.Jest o naszych rozrabiakach właściwie to dotyczy dziecie już od 8 mca do 3 lat.Polecam:tak::tak::tak:

Agnieszko18 to kontynuacja "Języka niemowląt" napisana przez tą samą autorkę Tracy Hogg.Pierwsza książka jest dostępna z tego co pamietam na niemowlakach BB w wersji elektronicznej.
Ja kupiłam obie wysyłkowo w Klub dla ciebie,w promocji przez długi czas było i może jeszcze jest po ok 10pln za książkę.A jak nie to na allegro.

Agnieszka18 ja mam to w wersji elektronicznej, ale bez jednego rozdziału, laska która mi to przysyłała coś przeoczyła, spróbuje do niej jeszcze raz napisać, ale jak chcesz to to mogę Ci to przesłać na e-maila ???

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D To dopiero odkrycie :-D:tak:;-)

Co do książek...czy któraś z Was czytała I Ty możesz mieć super dziecko Doroty Zawadzkiej?? słyszałam dobre opinie na temat tej książki...ale może Wy się wypowiecie??

Trafne pytanie, bo ja się właśnie zastanawiłąm nad kupnem tej książki...

Do góry