reklama
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
ja tez jestem spokojna nawet jak Nina sie wydziera na pol parku. z kolei moja mama jak tylko zobaczy krzywy usmiech, to robi wszystko, zeby mala nie plakala. juz mi dziecko rozpieszcza
ika07
padziernikowa mama 06
Tylko spokój może nas uratować...Czasami ciężko, chce się wyjść z domu a tu dziecko krzyczy i wije się przy ubieraniu10 oddechów i ubieramy spokojnie dalej.Pocieszające dla mnie jest to ,że prawie każda z nas to codziennie kilka razy przerabia.;-);-);-)
Ja to lubię sobie poczytać,właśnie zaczęłam "Język dwulatka",juz mi się podoba.Jest o naszych rozrabiakach właściwie to dotyczy dziecie już od 8 mca do 3 lat.Polecam
Ja to lubię sobie poczytać,właśnie zaczęłam "Język dwulatka",juz mi się podoba.Jest o naszych rozrabiakach właściwie to dotyczy dziecie już od 8 mca do 3 lat.Polecam
Agnieszka18
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
IKA - A GDZIE TO MOżNA ZDOBYć ??
ika07
padziernikowa mama 06
Agnieszko18 to kontynuacja "Języka niemowląt" napisana przez tą samą autorkę Tracy Hogg.Pierwsza książka jest dostępna z tego co pamietam na niemowlakach BB w wersji elektronicznej.
Ja kupiłam obie wysyłkowo w Klub dla ciebie,w promocji przez długi czas było i może jeszcze jest po ok 10pln za książkę.A jak nie to na allegro.
Ja kupiłam obie wysyłkowo w Klub dla ciebie,w promocji przez długi czas było i może jeszcze jest po ok 10pln za książkę.A jak nie to na allegro.
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
A`propos przewijania - mam pytanko do mam chłopców. czy waszym młodym facetom też brykają siusiaki???
Wlasnie odkrylam ze mojemu malemu tez zaczelo brykac
monika3
Mama Amelki i Filipka
Wlasnie odkrylam ze mojemu malemu tez zaczelo brykac
To dopiero odkrycie ;-)
Co do książek...czy któraś z Was czytała I Ty możesz mieć super dziecko Doroty Zawadzkiej?? słyszałam dobre opinie na temat tej książki...ale może Wy się wypowiecie??
reklama
elisabeth
Październik '06 i '09
To dopiero odkrycie ;-)
Co do książek...czy któraś z Was czytała I Ty możesz mieć super dziecko Doroty Zawadzkiej?? słyszałam dobre opinie na temat tej książki...ale może Wy się wypowiecie??
Trafne pytanie, bo ja się właśnie zastanawiłąm nad kupnem tej książki...
Podziel się: