reklama
pluszacze
Fanka BB :)
Flower to tak jak u nas nasze 4 kolka tez juz stoja u nas w domciu i oko cieszaaa
laviroo jest śliczny, nie ma co ukrywać. w ogóle super że macie już bryczki dla dzieciaczków. a mam pytanie, czy mi się zdaje czy ktos coś mówił o mutsy,że ma? zakupiliśmy ostatnio fotelik maxi cosi cabrio i teraz pozostaje jeszcze kwestia wózka...w sumie jakiś upatrzony mamy, ale to już M pojedzie i zakupi
Maron super ten Wasz xlander! chyba się odpatrze
Dee ja na to zwracalam uwage.Ale wybralam i tak bardziej pod katem tego co mi sie podobalo.Moja rama wazy 10,5 kg spacerowka i gondola po 5,5kg.Byly lzejsze,ale w tym wozku sie zakochalam.Tak jak magdabb :-)
Wózek Laret od producenta-wysyłka gratis! / 2w1 (2056525329) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wózek Laret od producenta-wysyłka gratis! / 2w1 (2056525329) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
lady87
Edyta
Mój jest bardzo ciężki, ale nie powiem ile dokładnie kg. Mi waga nie przeszkadza, mieszkam na wsi, mieszkam w domu. Na spacery to tylko wyciągnąć go i jechać.
heh, właśnie. Ja się sugerowałam głównie wyglądem, a powinnam wagą, bo mieszkam na 2 piętrze bez windy
mam nadzieję, że w tym tygodniu już go zamówimy.
U nas stelaż 12.5kg a gondola 4.5 i spacerówka 4.7. Dobra siłownia nie jest zła
mam nadzieję, że w tym tygodniu już go zamówimy.
U nas stelaż 12.5kg a gondola 4.5 i spacerówka 4.7. Dobra siłownia nie jest zła
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
laviroo jest śliczny, nie ma co ukrywać. w ogóle super że macie już bryczki dla dzieciaczków. a mam pytanie, czy mi się zdaje czy ktos coś mówił o mutsy,że ma? zakupiliśmy ostatnio fotelik maxi cosi cabrio i teraz pozostaje jeszcze kwestia wózka...w sumie jakiś upatrzony mamy, ale to już M pojedzie i zakupi
My mamy Mutsy Transporter
reklama
my tez po schodach nosic go nie bedziemy wiec gicior :-)
dla mnie najwazniejsze bylo, zeby mial duze, pompowane kola na rozne powierzchnie, zeby byl 3 w 1 tzn. zeby fotelik montowal sie na stelazu, zeby sie prezentowal ladnie no i zeby byl czarny :-)
dla mnie najwazniejsze bylo, zeby mial duze, pompowane kola na rozne powierzchnie, zeby byl 3 w 1 tzn. zeby fotelik montowal sie na stelazu, zeby sie prezentowal ladnie no i zeby byl czarny :-)
Podziel się: