reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wybór wózka dla naszego maleństwa:)

reklama
fajne te Wasze wózeczki, szczególnie podoba mi sie Tako magdybb. Z resztą jak zapakuje się dzidzię to wózek juz przestaje się liczyc, tylko to maleństwo w środku:) My mamy Milano Ox-Ford po siostrze męża w takiej kolorystyce jak na zdjęciu:
Zobacz załącznik 423696
zobaczymy jak będzie się sprawował, bo póki co jazdy testowej nie zrobiłam, ale jak pamiętam go z czasów kiedy jej synek jeździł to całkiem przyjemnie się go prowadziło. Jeden minus że strasznie duży jest, a u nas z miejscem krucho bo przedpokój mamy wspólny z bratem, a jego roczniak tez jeszcze wózkowy:)

Digitalis - bardzo fajny ten wózeczek."budka" trochę podobna do naszego Mikado Aston.Tylko my mamy czarno-niebieski.Ja to już kilka rundek po mieszkaniu nim zrobiłam i prowadzi się super:laugh2:

ten 'nasz' z tego co pamiętam ma bardzo dobrą amortyzację. Lekkim ruchem palca można dziecko bujać, poprzedni był całkiem sztywny i czasem trzeba było wiele siły włożyć żeby dzidzie ululać, ale nie powiem dało się:D

Ładne te wasze wózeczki, takie wesołe :) My z m się ostatnio śmieliśmy, ze mała ma 100 razy lepszy pojazd od naszego hehe :-D

Może któraś z Was kupowała adaptery do wózka x-lander XQ? Takie dzięki którym będzie można 'połączyć' nosidełko Maxi Cosi Cabrio i ramę od tego wózka?

Digitalis bardzo fajny wozek!

Ja wlasnei czekam na "swoj" :-D no i w koncu kupilam Mikado Astona a kolor bede chyba miala taki jak Twoj bo tez czerwono czarny :tak:

reklama
Wrrr ostatnio pisałam o zmianie w szyciu i różnych rzeczach w wózku który chcemy kupić i myliłam się.
Ponieważ dopiero teraz powstał nowy model II. I różnice mi się nie podobają jak w starej wersji... yhhh :-( i nie wiem co robić. Muszę to przemyśleć.

Ha. Doczytałam, zmiana szyć tyczy się starszej wersji.
Leviroo Due II ma zupełnie inny fason.

Myśl, myśl, myśl.

Ostatnia edycja:
Do góry