reklama
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
JAk bym miala rok po roku to bym sie spiela na bugaboo donkey, bo cameleon jest bosski
Ten B donkey jest rewelacyjny Nie widzialam wczesniej takiego wozka ! Cena tez ladna, dosc drogii wozio ale jak czytalam opinie to jest chyba wart swej ceny za komplet dla noworodka i starszaka 1600$ ... Musze sie zapytac na miescie czy maja cos takiego i w jakiej cenie ...
Dziekuje za odp )
Weronika Mudant
Fanka BB :)
Mi chyba odpowiada usadzenie dziecka jeden za drugim i raczej zdecydowałam się na phil&teds choć jeszcze ABC Zoom mi się podoba ale jest cięższy i większy . Ciekawa jestem co Daissy - muszę przeszukać cały wątek.
Natalia - ja mam ten sam model tylko że dla chłopca. Ciekawa jestem jak Tobie się będzie sprawował bo ja w sumie jestem zadowolona choć ma kilka wad.
Natalia - ja mam ten sam model tylko że dla chłopca. Ciekawa jestem jak Tobie się będzie sprawował bo ja w sumie jestem zadowolona choć ma kilka wad.
WÓZEK TAKO JUMPER X + FOTELIK SAMOCH 91 KOLORÓW (2015474454) - Aukcje internetowe Allegro a my bedziemy miec taki z Polski ;-) rozowo szary z bialymi dodatkami podoba mi sie bardzo
magdabb
w koncu doszedl wozek tako laret szaro- czarny www.dzieciecawyspa.pl/index.php?action=showitem&podkategoria=TAKO Laret,TAKO&id=143
magdabb
dagrab- bardzo! wykonanie solidne i wogole jest sliczy kurcze siedze i tak zerkam na niego i sama sie do siebie usmiecham p
reklama
Podziel się: