reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wybór wózka dla naszego maleństwa:)

reklama
krisowa - tak ja mam fioletowy, juz na watku zakupowym wklejalam zdjecie ale co tam :-p P1020366.jpg

zoyka mi z tych trzech najbardziej podobał sie tako ale i najdroższy z nich wszystkich ale to wszystko kwestia gustu

dagrab no własnie i taki kolor jest uniwersalny :) śliczny ten wózek :)

dagrab oglądałam 4runnera na "żywo" i zakochałam się w tym wózeczku, dlatego że jest lekki, zgrabny i dość zwrotny. A co do tej gondoli - zawsze znajdzie się jakieś ale do każdego modelu wózka. Twój fiolet jest śliczny, nie mam pewności jak on wygląda w 4runner.

Witam, podczytuję was tu, co prawda termin mam na 10 marca, ale zamierzam rodzić cc wczęśniej :-D haha mogę sobie planować :) a zamierzam bo 2 lata temu rodziłam długo aż w końcu skończyło się na cc i nie chcę innego porodu w życiu.

Mam wózek chicco S3 spacerówkę, a wcześniej miałam Jedo.
Jedo - super, ale bez skrętnych kół miałam, więc jak mały urósł nie dałam rady skręcać z nim ( bo mam chory kręgosłup i to jednak nie jest łatwe). Ale Jedo ma super zawieszenie na gumach i jak ma się małe wrzeszczące 24h dziecko to jest to jedyny sposób na chociaż chwilę snu.
Chicco - 3 kołowiec - super się prowadzi, rewelacja, wielkie pompowane koła, przy tym wąski ( więc wreszcie się mieściłam do kasy w carrefourach itd) ( jest to jedyny tak wąski wózek). ale dla mnie miał jedną, wielką wadę - miniaturowy koszyk na dole, zero kieszonek z boku czy z tyłu, a ja nie cierpię toreb więc nawet butelki nie miałam gdzie położyć.
No i teraz się zastanawiam czy zostać z tym chicco ( tylko muszę dokupić gondolę i pasy i wkładkę - bo pogubiłam) czy kupić mój wymarzony wózek x- lander - ze wzdględu na wielki kosz i wiele wiele schowek i piękne wykonanie i piękne kolory.
No straszny dylemacik :)
A i poradzę wam żebyście zwróciły uwagę na foteliki - żeby były baaaaardzo leżące jak Maxi cosi np (chicco też nie najgorszy) bo ja miałam romera - niby super w testach itd - ale mały mega w nim wył bo pozycja do niczego - dla niemowlaka pół leżaca! teraz mam ten drugi już fotelik i chicco - bardzo fajny i tani a równie dobry w wykonaniu i jakości jak Maxi czy romer.

Dee_ wysłałam Ci wiadomość na PV ale nie mam nic w "wiadomości wysłane" to chyba coś ją zeżarło po drodze niestety...No nic w każdym razie wielkie dzięki za wiadomość i teraz jestem jeszcze bardziej na niego zdecydowana:)
Dzięki wielkie:)

My w poniedziałek odbieramy wózek dla małego. Wreszcie udało się skompletować w sklepie całe zamówienie. I to nawet o tydzień szybciej niż miało być :) jestem ciekawa jak wyszła nasza kompozycja kolorystyczna. Wózek głęboki i spacerówka są w szarościach, a fotelik czerwony. Może namówię chłopa na złożenie wózka pod pozorem sprawdzenia towaru ;-) w ten sposób jest szansa, że go tak wkręcę :cool2: i wtedy bym zdjęcia zrobiła pod pozorem, że "pokażemy mojej mamie" :p bo powód "chcę wkleić na forum" uzna oczywiście za głupi i po co niby ja to wklejam :D

reklama
Do góry