reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wybór wózka dla naszego maleństwa:)

reklama
krisowa teraz jeszcze bardziej podoba mi sie wasz wybór :) nie wiem czemu mi sie tak podobaja wozki z czarna gondola.Jestem nimi jakos zauroczona.Musialam az isc do pokoju malej zeby sprawdzic czy nadal jestem z mojego zakupu zadowola.
UFFFF naszczescie jestem :-)
larety to fajne wózki, u nas przewazyła cena, bo rodzice kupowali wózek (zreszta my chyba nie moglibysmy na wozek z fotelikiem wydać 1700zł) i nie chcielismy ich obciążać aż za nadto, a laret z fotelikiem maxi cosi wyszedłby nas 2100, jak dokladnie licze

antila, pokazany przez ciebie link do wózka to wielka atrakcja dla osób ktore muszą same wywalić kaske na wózek, a to nie lada wydatek
my chcąc samodzielnie zakupic wozek musielibysmy szukac czegos wlasnie taniej

Dziś wzięło mnie na oglądanie wózków ...
Na początku myślałam, że kupimy Mikado Aston MIKADO ASTON 2011 wózek wielofunkcyjny - Tomiko - foteliki samochodowe krzesełka wózki dziecięce
ale ostatnio coś mnie tknęło i zastanawiam się nad tym modelem. Mężowi on się bardziej podoba i mam dylemat ...
LEVIROO DUE SPACEROWKA GONDOLA FOTELIK KOLA POMPOW (1936914773) - Aukcje internetowe Allegro

ten też mi się bardzo podoba, dziś idę na Ciołka obejrzeć go z bliska
http://www.tosia.pl/sklep/product/p/1850/babysafe,speedy.html#
głupieje normalnie :-(

Ostatnia edycja:
Ja nie mam dylematu od kiedy zobaczyłam u kolezanki w maju wozek wiedziałam, ze jak bede w ciazy to chce dla malenstwa wlasnie ten a 2 tygodnie pozniej okazało sie, ze naprawde bede musiała kupic wozek :D

Dee - tez chciałam wózek babysafe speedy - ale czytałam, ze lepiej bez fotelika, bo fotelik podobno beznadziejny.
Myśmy wczoraj podjeli ostateczna decyzje i kupilismy na allegro x-landera razem z fotelikiem maxi-cosi. Przerazała mnie cena, ale jakos sie przekonałam. Stosunkowo chciałam fotelik maxi-cosi a on sam kosztuje min 400 zł. Zawsze bedzie do drugiego dziecka.
Babka ma fajna cene bo za komplet z przesyłka damy 1739 zł. A chca i ponad 2000.

myszka2829- mnie to wyniesie taniej, bo wozek to jakies 400e a tutaj za porzadny wozek minimum 800e musialabym dac:/ wiec nie mialam sie nad czym zastanawiac.... a zamawiam wieksza czesc rzeczy w pl, wiec zaraz po sylwestrze musze podeslac przewoznika do tesciowej po nie i doliczyc kase za przewoz

reklama
Do góry