reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wybór wózka dla naszego maleństwa:)

magdabb a jaki kolor zamowilas lareta jakbym mogla wiedziec ?

zoyka zanim kupilam rozwazalam wlasnie 4 runnera bebe beni, bo ogladalam go w sklepie, mi sie bardzo podobal ,leciutka rama i funkcjonalny byl.

reklama
Klamka zapadła :-) zostajemy przy Leviroo Due :-) zdobyłam recenzje dwóch użytkowniczek i w zupełności mi one wystarczają. Jest to to czego szukaliśmy, a kolor? CZERWONY

Dee bardzo ladnie sie prezentuje w tym czerwonym kolorze:-)

Magdabb mi tez sie bardzo podobal kolor ktory wybralas,ale jak juz pisalam o kolorze maz decydował;-)

Dee a my kupiliśmy babysafe i jestem mega zadowolona, tyle ze 2 w 1 za 1100 zł, bo foteliki w zestawach nie mają tylu atestów co foteliki osobno np maxi cosi (nasz fotelik z adapterami to koszt 560 zł) ale Twój wybór tez jest fajny, czerwony dla córci w sam raz (my mamy czarno czerwony dla juniorka)

zoyka ja oglądałam TUTKA bo sklep firmowy mam kilka ulic od domu. Nie zrobił na mnie wrażenia, chyba przez te koła w innym kolorze co stelaż, ale to kwestia, co się komu podoba. zresztą oni mają rózne kolory stelazy i białe i czarne i czerwone, aha i wazna rzecz, niby grander ma nazwę jakby był duzy, a godola moze jest ok bo ma 76 cm, ale siedzisko spacerówki plytkie

magdabb ja na poczatku jak wybierałam wózek to chciałam szary albo brąż bo on taki uniseks jest, takze to dobry wybór (niestety moj wozek nie miał takiej opcji a czarno biały w gre nie wchodził)

Nastawiłam się na wózek 4runner, zakochałam się w kolorze fuksja ale jak będzie chłopak to raczej nie bardzo ten kolor. Jak myślicie, fiolet będzie ok. Niestety, te wózki mają ubogą kolorystykę, jasny beż odpada bo już oczami wyobraźni widzę te plany, pozostałe kolory też słabo do mnie przemawiają. Wrzucam linka do wózka i proszę o rady
Wózek Roan 4 RUNNER zestaw 6 w 1 = 3 x gratis (1921149402) - Aukcje internetowe Allegro

ani83 ja mam wlasnie taki fioletowy tylko tako laret i uwazam ze do chlopaka tez bedzie pasowac, u mnie bez tez odpadal ze wzgledu na mozliwe plamy.Zielony i czerwony tez sa uniwersalne (kwestia jak wygladaja odcienie na zywo).
Nie wiem czy ogladalas ten wozek na zywo, bo ja tak.Zastanawialam sie wlasnie nad tako a 4runnerem i z tego co pamietam to 4 runner odpadl dlatego, ze jak zdejmiesz gondole z ramy to ona nie stoi w calosci na ziemi,tylko jest przechylona.Posrodku ma ten uchwyt do mocowania i na tym sie opiera,wiec jest po skosie, a mi by to przeszkadzalo .A tak uwazam ze wozek ma same zalety.:tak:

reklama
Do góry