reklama
Flower
Fanka BB :)
bardzo ladny i fajny wozek!
a kolor to przeciez kazdy indywidualnie pod siebie patrzy i to Wam ma sie najbardziej podobac!
a szczerze to mi sie podoba tez ten kolor! Ale z racji tego za ja jestem maniaczka czerwieni to chce czarno czerony albo czerwono czarny
a kolor to przeciez kazdy indywidualnie pod siebie patrzy i to Wam ma sie najbardziej podobac!
a szczerze to mi sie podoba tez ten kolor! Ale z racji tego za ja jestem maniaczka czerwieni to chce czarno czerony albo czerwono czarny
a masz jakies typy juz?? :-) mi sie czerwone tez podobaja, a w polaczeniu z czernia ahhh :-)
My na poczatku myslelismy o bezu, ale jakos nam sie bardziej w koncu ciemny spodobal
P.S ale ostatnio zauwazylam, ze kroluja na ulicach....turkusy!!!! :-) stalam tak z mezem przed kosciolem i chyba z 7 mam mialo turkusowe wozeczki
My na poczatku myslelismy o bezu, ale jakos nam sie bardziej w koncu ciemny spodobal
P.S ale ostatnio zauwazylam, ze kroluja na ulicach....turkusy!!!! :-) stalam tak z mezem przed kosciolem i chyba z 7 mam mialo turkusowe wozeczki
Ostatnia edycja:
Flower
ja niestety mam srodki ograniczone wiec patrze tak za okolo 1000
i non stop ogladam i zawsze cos nowego znajde a w zakladkach mam kilka wrzucunych np
ZAGMA X6 3w1 NOWOŚĆ 2011/2012 + PARASOL + GRATISY (1926879841) - Aukcje internetowe Allegro
NOWE!! TAKO JUMPER X-3w1 NAJLEPSZA CENA+PARASOLKA! (1929370013) - Aukcje internetowe Allegro
i non stop ogladam i zawsze cos nowego znajde a w zakladkach mam kilka wrzucunych np
ZAGMA X6 3w1 NOWOŚĆ 2011/2012 + PARASOL + GRATISY (1926879841) - Aukcje internetowe Allegro
NOWE!! TAKO JUMPER X-3w1 NAJLEPSZA CENA+PARASOLKA! (1929370013) - Aukcje internetowe Allegro
*Vanilia*
Moderatorka
Do nas dzisiaj dotarł Mikado city car. Wizualnie jestem super zadowolona. Model ze skrętnymi kółkami na paskach więc buja się pięknie:-)
kolorek mamy inny. Szary z pistacjową zielenią ale ogólnie to taki.
Za komplet gondola + spacerówka + fotelik (+ wszystkie możliwe dodatki typu moskitiera, parasolka, śpiworek itd)
1068 zł
kolorek mamy inny. Szary z pistacjową zielenią ale ogólnie to taki.
Za komplet gondola + spacerówka + fotelik (+ wszystkie możliwe dodatki typu moskitiera, parasolka, śpiworek itd)
1068 zł
krisowa
mój syn ma czarny z dodatkiem czerwieni (ładnie wyglada, oczywiście wg mnie) :-)racji tego za ja jestem maniaczka czerwieni to chce czarno czerony albo czerwono czarny
maron bardzo estetycznie wyglada ten wasz wóżeczek, bardzo ładny, jakoś nie doatrzylam sie czerni w xlanderach, taka gapa ze mnie
reklama
Podziel się: