mmona trochę Ci mogę podpowiedzieć, w sumie wiem więcej o babysafe niż o wózku który ostatecznie kupiłam
Bawiłam się tym babysafem w Smyku w Białymstoku, nie wiem czy te wózki są na stanie w innych miastach. Niewątpliwym atutem jest cena- na allegro i w sklepach internetowych kosztuje 1250 razem z fotelikiem (tym zwykłym nieatestowanym oczywiście). Ma praktycznie wszystkie przydatne funkcje- regulowaną rączkę (co ważne skórzaną, więc nie "poci się" i nie wygryza jak piankowe), spacerówkę ustawianą przodem lub tyłem, koła pompowane, przednie skrętne, duży kosz na zakupy, regulację wysokości oparcia w gondoli, dodatki w zestawie (folia p-deszczowa, moskitiera, dość duża torba), fajny system wpinania/wypinania gondoli- naciskasz jeden duży przycisk a drugą ręką zdejmujesz budę (w moim muszę najpierw przestawić takie zapadki z jednej strony, później przejść na drugą i zrobić to samo z drugiej i na koniec uważnie wyciągnąć budę z zawiasów) a w babysafe jest to dosłownie klik i do góry, bez zbędnych kombinacji. Czarne modele z linka który wstawiałaś akurat nie moja bajka, mi osobiście podobały się babysafe kolorowe- czerwony i limonkowy wyglądały w sklepie naprawdę super, przy okazji kolorów dodatkowy atut (przynajmniej dla mnie)- wyściółka wewnątrz gondoli w kolorze wózka, czyli np. w czerwonym masz czerwoną, która jest łatwiejsza do utrzymania w czystości niż biała. Waga taka przeciętna- wersja z gondolą ok. 15 kg. Z wad to brak podnóżka w spacerówce- dziecko trzyma nogi na takim jakby wałku, i czarny kolor stelaża (nie wiem czemu ale preferuję srebrny). Tutaj masz filmik z prezentacją tego wózka
Stroller BabySafe Speedy Wózek BabySafe Speedy - YouTube