reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o ZABKOWANIU i pielegnacji jamy ustnej maluszków

reklama
koteczek pisze:
Areczkowi wyszedł dzisiaj 11 ząbek dolna dwójka ;D

Koteczku doganiamy was.
Kubusiowi wyszedł 9 ząbek (chyba 4-ka) i teraz znowu pcha się 10 ząbek.

A czy to możliwe żeby najpierw wyszła 4-ka zamiast trójki??
Kuba po dwójkach dolnych ma spore przerwy i tam wychodzą takie dość duże ząbki jakby właśnie 4-ki??!!

Pozdrawiamy

Nikos gratulacje, u nas jak na razie 7 na górze i 4 na dole

a jeśli chodzi o wychodzenie ząbków to wydaje mi sie ze nie ma na to reguły

Pozdawiam i buziaki dla Kubusia :-* :-* :-* :-*

Nikos pisze:

Kuba po dwójkach dolnych ma spore przerwy i tam wychodzą takie dość duże ząbki jakby właśnie 4-ki??!!

Pozdrawiamy

to nawet normalne :)
Najpierw wychodzą czwórki, potem trójki a na koniec jeszcze piąteczki, chociaż zdarza się że piątki wychodzą przed czwórkami nawet ;D
Ale jeszcze nie słyszałam żeby wyszły najpierw trójki.

Matahari pisze:
Nikos pisze:

Pozdrawiamy

Najpierw wychodzą czwórki, potem trójki a na koniec jeszcze piąteczki, chociaż zdarza się że piątki wychodzą przed czwórkami nawet ;D

Arkowi narpiew wyszły na górze trójki potem dopiero wyszła górna czwórka, na dole też już widać trójkę, tak więc u nas narpiew wychodzą trójki a potem czwórki

koteczek jesteś pierwszą osobą taką , a raczej twoja pociecha :) (o której ja oczywiście słyszałam ;))
To podobno zdarza się niezwykle rzadko.
No ale każde dziecko jest inne i nie ma jednej reguły :)

reklama
Matahari pisze:
No to u nas właśnie tak jest.
Bo po dwójkach są takie duże przerwy i widać ząbki.
Czyli to napewno 4 albo nawet 5.
No i dobrze bo będzie miał z głowy.
A 3 chyba mniej bolą niż 4.

Dzięki za informacje.
Pozdrawiamy

Do góry