asia a nie pamietasz jaki to był model?
ie pamiętam jaki model dokładnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
asia a nie pamietasz jaki to był model?
Ja widziałam w hurtowni wózków navingtony i je rowniez dokładnie oglądałam. Są świetnie wykonane i bardzo eleganckie, wysokie dosyć więc nie trzeba sie do nich schylać zbytnio... Cena też nie była najgorsza, ale są śmiesznie liczone, osobno stelaż 945zł, osobno gondola 549zł i osobno spacerówka (ceny nie pamiętam), oczywiście fotelik też osobno. nie potrafie powiedzieć nic o wadze wózka, bo ten aspekt jest mi nimal obojętny i po prostu nie sprawdzałam, czy jest ciężki.
Witam,
Ja chcę kupić wózek 3w1 ale w miarę lekki i składający się do niewielkich rozmariów. Oczywiście mam dylemat jaki wózek wybrać, na tapecie są cztery:
1. ESPIRO VECTOR 4 AIR (ale chyba odpada, bo podobno nogi idą do góry przy rozłożeniu spacerówki)
2. COLETTO MATTEO 3w1 (jako minus wskazywany jest mały fotelik i gondola)
3. NAVINGTON CADET (Jako wadę wskazywana jest rozdygotanie konstrukcji i klekotanie przednich kółek)
4. BEBE CONFORT ELEA (nie znalazłam o nim opinii ale jest dość drogi w sklepie 3000 zł, na alegro 2500 zł).
Spotkałyście się może z którymś z tych wózków, znacie jakieś opinie na ich temat?