reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wszystko o wózkach...

A ja od paru dni czytam coraz więcej o wózkach wielofunkcyjnych i jednak zrezygnowałam z tego od firmy raf-Pol.
Teraz składam się ku 3w1 Hi Treek Treeco EMJOT, na Allegro z fotelikiem nie całe 1100 zł. Zna któraś?

Moj brat kupowal ten wozek i przeklinal na niego przy kazdej mozliwej okazji :D A bo ciezki (to juz dla bratowej), a bo sie cos zepsulo, a bo material do du..., a bo costam jeszcze ... ale wiesz, to bylo 4 lata temu wiec moze je jakos ulepszyli :) Albo po prostu brat mial pecha ;)

reklama
Gośka_W widziałam własnie na allegro te wózki, i tak na pierwszy rzut oka, to mi sie wydaje ze jest to lepsza werskja wózka raf-pol. Cena mysl z jest bardzo ok, ale wydaje mi sie ze i tak potem bedziesz musiala zainwestowac w jakas lekka spacerowke. Moja siostra sie nad tym wozkiem zastanawiala, ale jak go w koncu obejrzala to zrezygnowala. Wydaje mi sie ze ten polar w gondoli to sie bedzie brudzil, i w sumie to bedziesz to prac co chwile. Fajnie ze jest duzo akcesoriow, bo za ta cene to naprawde masz wszystko. Ma tez skretne kolka, ale jakis taki przyciezkawy sie wydaje, ale to tylko to co moge powiedziec widzac go na zdjeciu :-( a ogladalas go na zywo?

Gosia moja opinia zależna jest od wersji. Posiadam ten model ale taka wersję :ZESTAW BABY MERC + FOTELIK+KOŁO POMPOWANE+TACKA (1592530146) - Aukcje internetowe Allegro
i takiej już bym po raz 2 nie kupiła. Dosyć ciężki , do dziecka trzeba się dosyć nisko przychylać- ja nie jestem wysoka mam 168 i plecy dawały znać. Ze stelażu nie można było odpiąć spacerówki.
Ale np ta wersja spodobała mi się
3W1 NAJNOWSZY ZESTAW BABY MERC Q7-X + MEGA GRATISY (1596274167) - Aukcje internetowe Allegro
Ze zdjęcia i opisu wynika że goldola jest wyższa. Masz oddzielnie stelaż i w zależności od potrzeby przypinasz nosidełko, goldolę albo spacerówkę:-) Gdybym nie miała tej 1 wersji zastanowiła bym się nad tą ulepszoną.
Mam nadzieję że pomogłam...

No właśnie koleżanka mówiła że materiał jest bardzo łatwy w utrzymaniu czystości, minusem są wymiary po złożeniu. Widziałam go kilka razy, ale wtedy jeszcze nie byłam zainteresowana tematem :-)

Baby merc miała moja koleżanka do czasu aż jej się nie złamał przy wjeździe na krawężnik.
Mogę dać na nią namiar, też jest na BB :-) i sama zapytaj... ;-)

Mamusie, a o Navingtonach? Może ktoś jakiś inny model widział, nie koniecznie Caravel (chociaż bujanie jest kuszące ;-) Będe bardzo wdzieczna! Dziadki się mają dołożyć ;-) więc mni bardzo, bardzo kusi ;-)

reklama
Mamusie, a o Navingtonach? Może ktoś jakiś inny model widział, nie koniecznie Caravel (chociaż bujanie jest kuszące ;-) Będe bardzo wdzieczna! Dziadki się mają dołożyć ;-) więc mni bardzo, bardzo kusi ;-)

Ja widziałam w hurtowni wózków navingtony i je rowniez dokładnie oglądałam. Są świetnie wykonane i bardzo eleganckie, wysokie dosyć więc nie trzeba sie do nich schylać zbytnio... Cena też nie była najgorsza, ale są śmiesznie liczone, osobno stelaż 945zł, osobno gondola 549zł i osobno spacerówka (ceny nie pamiętam), oczywiście fotelik też osobno. nie potrafie powiedzieć nic o wadze wózka, bo ten aspekt jest mi nimal obojętny i po prostu nie sprawdzałam, czy jest ciężki.