reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wszystko o wózkach...

reklama
doczytałam właśnie że były tu dyskusje o mutsy.. ale tylko nad sliderem i transporterem się dziewczyny zastanawiacie.. mi się podoba mutsy 4rider.. i chyba już jestem zdecydowana! ktoś ma jakieś zdanie na ich temat?

ja brałam pod uwagę najpierw Urban Ridera, w drugiej kolejności 4rridera, ale jest wyższy, a ja dość niska (mam 164cm), więc nie wiem czy będzie mi wygodnie... z tym że oba są cieżkie i drogie, to mnie jakoś zniechęca, ale jeszcze trochę czasu, zdążymy sie namyślić. Ale zdecydowana większosć opinii o 4Riderze jest na tak :)

ja właśnie jestem dość wysoka i dlatego chcę 4ridera :) widziałam tylko na zdjęciach i kilka razy jakąś mamę z takim ale sama jeszcze nie dotykałam! może w weekend w końcu gdzieś się wybierzemy i obejrzę z bliska mutsy! :)

natusiaMA no ja mam:-) mialam przy Idze i teraz też zostawiam.
Ja byłam zadowolona z tego wózka, teraz one ciut sie zmianiły, tzn. sa trochę inne koła, ale reszta taka sama. Gondola super, nie za mała nie za duża, ładnie wyglada, dobrze sie montuje, lekko ściąga. Spacerówka jest duża, fajnie zabudowana, leży prawie na płasko. Jedynym minusem dla niektórych jest brak przekręcania spacerówki przodem do siebie. Dzidzia jeździ przodem do "świata". Ale mi to nie przeszkadzało, Iga byla w spacerówce jak miała 6 miesięcy i bardzo ją interesował świat, bardziej niż matka;-)
Co do wysokosci, dobrze się go prowadzi, ja też jestem wysoka 176cm, mój P powyżej 180 cm i kręgoslup nadal zdrowy:-)

Podpowiedzcie mi proszę czy skrętne koła są ważne aż tak bo ja już głuieje, miałam kiedyś styczność z wózkiem ze skrętnymi przednimi i to był koszmar, były tak zdewastowane i jakoś powyginane że jechaly gdzie chciały.

Mi się bardzo podoba Roan Marita ROAN MARITA 2011 SPAC.+GONDOLA+FOT. KURIER GRATIS! (1476545058) - Aukcje internetowe Allegro
i w sumie jestem zdecydowana tylko te kołą, nie wiem czy z takim sie nie namęczę za bardzo.

reklama
asia ja sie uparłam że chce skrętne i powiem Ci że to był błąd. może i lepiej się skręca ale w zimę i po nierównych terenach masakra. mojemu mężowi marzyła się Marita i do tej pory mi wypomina.
musisz rozważyć który będzie odpowiedni do waszej sytuacji i warunków

Ostatnia edycja: