reklama
ja brałam pod uwagę najpierw Urban Ridera, w drugiej kolejności 4rridera, ale jest wyższy, a ja dość niska (mam 164cm), więc nie wiem czy będzie mi wygodnie... z tym że oba są cieżkie i drogie, to mnie jakoś zniechęca, ale jeszcze trochę czasu, zdążymy sie namyślić. Ale zdecydowana większosć opinii o 4Riderze jest na tak
Ja znalazłam taki fajny. Jak narazie bardzo mi sie podoba ale nie wiem jak w praktyce. Może któraś z was miała doczynienia z tą firmą i takim wózeczkiem ? Titi Verso wózek 2w1 spacerówka + gondola pomarańczowy - Wózki głęboko-spacerowe - Wózki - Akcesoria niemowlęce artykuły dla dzieci i niemowląt,odzież dla niemowląt – bebesklep.pl - internetowy sklep dla niemowląt
Ja ciągle szukam jakiegoś ciekawego. Potrzebujemy raczej większy bo i ja i M jesteśmy dość wysocy.
Zastanawiam się nad x-landerem. Co myślicie o nim? Miała któraś z Was jakieś doświadczenie z tym wózkiem?
X-LANDER XA SPACERÓWKA+GONDOLA+GRATIS AŻ 3 KOLORY! (1475315560) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Zastanawiam się nad x-landerem. Co myślicie o nim? Miała któraś z Was jakieś doświadczenie z tym wózkiem?
X-LANDER XA SPACERÓWKA+GONDOLA+GRATIS AŻ 3 KOLORY! (1475315560) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
aniawos
Fanka BB :)
natusiaMA no ja mam:-) mialam przy Idze i teraz też zostawiam.
Ja byłam zadowolona z tego wózka, teraz one ciut sie zmianiły, tzn. sa trochę inne koła, ale reszta taka sama. Gondola super, nie za mała nie za duża, ładnie wyglada, dobrze sie montuje, lekko ściąga. Spacerówka jest duża, fajnie zabudowana, leży prawie na płasko. Jedynym minusem dla niektórych jest brak przekręcania spacerówki przodem do siebie. Dzidzia jeździ przodem do "świata". Ale mi to nie przeszkadzało, Iga byla w spacerówce jak miała 6 miesięcy i bardzo ją interesował świat, bardziej niż matka;-)
Co do wysokosci, dobrze się go prowadzi, ja też jestem wysoka 176cm, mój P powyżej 180 cm i kręgoslup nadal zdrowy:-)
Ja byłam zadowolona z tego wózka, teraz one ciut sie zmianiły, tzn. sa trochę inne koła, ale reszta taka sama. Gondola super, nie za mała nie za duża, ładnie wyglada, dobrze sie montuje, lekko ściąga. Spacerówka jest duża, fajnie zabudowana, leży prawie na płasko. Jedynym minusem dla niektórych jest brak przekręcania spacerówki przodem do siebie. Dzidzia jeździ przodem do "świata". Ale mi to nie przeszkadzało, Iga byla w spacerówce jak miała 6 miesięcy i bardzo ją interesował świat, bardziej niż matka;-)
Co do wysokosci, dobrze się go prowadzi, ja też jestem wysoka 176cm, mój P powyżej 180 cm i kręgoslup nadal zdrowy:-)
Podpowiedzcie mi proszę czy skrętne koła są ważne aż tak bo ja już głuieje, miałam kiedyś styczność z wózkiem ze skrętnymi przednimi i to był koszmar, były tak zdewastowane i jakoś powyginane że jechaly gdzie chciały.
Mi się bardzo podoba Roan Marita ROAN MARITA 2011 SPAC.+GONDOLA+FOT. KURIER GRATIS! (1476545058) - Aukcje internetowe Allegro
i w sumie jestem zdecydowana tylko te kołą, nie wiem czy z takim sie nie namęczę za bardzo.
Mi się bardzo podoba Roan Marita ROAN MARITA 2011 SPAC.+GONDOLA+FOT. KURIER GRATIS! (1476545058) - Aukcje internetowe Allegro
i w sumie jestem zdecydowana tylko te kołą, nie wiem czy z takim sie nie namęczę za bardzo.
reklama
asia ja sie uparłam że chce skrętne i powiem Ci że to był błąd. może i lepiej się skręca ale w zimę i po nierównych terenach masakra. mojemu mężowi marzyła się Marita i do tej pory mi wypomina.
musisz rozważyć który będzie odpowiedni do waszej sytuacji i warunków
musisz rozważyć który będzie odpowiedni do waszej sytuacji i warunków
Ostatnia edycja: