konkretnie to chodziło mi o ten wózek Quinny z "normalną" spacerówką, a nie z tym kubełkiem, bo faktycznie dziecko wygląda na ściśniętę. Ja nie mam w tej kwestji żadnego doświadczenia, myślałam że wózki z trzema kólkami są łatwiejsze w prowadzeniu i bardziej zwrotnę, ale z tego co czytam to raczej większość dziewczyn preferuje 4 kołowce, ale jeszcze dużo czasu do namysłu....wszelkie opinie mile widziane:-)
reklama
Ja szukam wózka 4-kołowego.Co prawda sama nie miałam 3kołowca ale moja siostra dla swojego szkraba taki zakupiła i nie była zadowolona.
Bartek miał głęboki + spacerówka ale długo w nim nie jeździł bo jak zaczął siadać to kupiliśmy mu parasolkę chicco.
Bartek miał głęboki + spacerówka ale długo w nim nie jeździł bo jak zaczął siadać to kupiliśmy mu parasolkę chicco.
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Kurcze Dziewczynki, a ja jestem załamana, bo muszę kupić potrójny wózek, a z pótrójnych wyboru nie ma właściwie żadnego i są beznadziejne Ale wyjścia nie mam, Oliś jeszcze nie chodzi, Młodej nie będę non stop na nogach ciągać, poza tym ona lubi spać na spacerach, a dzidzia też musi w czymś jeździć. A nie wyobrażam sobie być uwiązana w domu i czekać aż mój T. wróci i chodzić non stop na dwa wózki.
aniawos
Fanka BB :)
kacha to rzeczywiscie masz problem...ja osobiście nie widziałam potrójnych wózków, ale pewnie jakieś są..z drugiej strony Twoja młoda to prawie taka jak moja..będą mialy prawie 4 lata jak się male urodzi, to może już niepotrzebny będzie taki duży wózek..
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Aniu, mój Młody będzie miał prawie 4 latka, a Jessiczka będzie miała rok i 7 miesięcy ;-) Oliś ma ZD i ma baaaardzo obniżone napięcie mięśniowe i nie zanosi się na to, żeby miał w ciągu najbliższych kilku miesięcy ruszyć
a nie myslałaś o chuscie/nosidełku dla Jessiki lub najmłodszego?a moze wózek podwójny plus dostawka? zycze powodzenia w szukaniuAniu, mój Młody będzie miał prawie 4 latka, a Jessiczka będzie miała rok i 7 miesięcy ;-) Oliś ma ZD i ma baaaardzo obniżone napięcie mięśniowe i nie zanosi się na to, żeby miał w ciągu najbliższych kilku miesięcy ruszyć
Ostatnia edycja:
aniawos
Fanka BB :)
kacha sory za pomyłkę w dzieciach;-) to fakt, trzeba szukać potrójnego..powodzenia:-)
kacha - z potrójnym ciężko Ci będzie prowadzić taki na spacery... wiem że Inglesina ma w ofercie model dla trójki i Peg Perego, mniej więcej taki ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: TRIPLETTE SW 2011 spacerowy dla trojaczków, ale to i drogie i cieżkie, na pewno nie wolałabyś dostawki dla najstarszego synka??
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Dziuba pewnie, że bym wolała, ale on nawet jeszcze nie staje ;-)
Mi_mi mam chustę, ale jakoś za nią nie przepadam
Wiem, że te potrójne wózki są beznadziejne i ciężkie, ale innego wyjścia nie widzę jak tylko kupić.
Mi_mi mam chustę, ale jakoś za nią nie przepadam
Wiem, że te potrójne wózki są beznadziejne i ciężkie, ale innego wyjścia nie widzę jak tylko kupić.
reklama