reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wszystko o wózkach...

Od 2,5 roku ma ciągłą rehabilitację (wcześniej ze względu na serducho nie mógł być rehabilitowany), generalnie drobnymi kroczkami jest do przodu, ale też nie ma mowy o jakiś spektakularnych sukcesach :-) W jego przypadku byle drobnostka, która innemu dziecku przychodzi zupełnie naturalnie, urasta do rangi wielkiego sukcesu :-)

reklama
misiako - wydaje mi się że w sliderze jest normalne siedzisko, ale głowy nie dam... ale jutro się wybieram do hurtowni z wózkami to mogę spojrzeć i dam Ci znać.

Dziuba jak byś mogła to byłabym Ci wdzięczna bo u nas w mieście mutsy nie ma i bede musiała pobuszowac w okolicy. Szczególnie chodzi mi o slidera bo w transporterze na pewno sie rozkłada, ale nie ma przekladanej rączki.

ale za to w transporterze jest chyba przekładane siedzisko, więc też masz możliwość zobaczenia malucha podczas spaceru. Tylko wiadomo, łatwiej przełożyć rączkę niż gondolę z dzieckiem...

misiako - niestety, w Sliderze jest kubełkowe siedzisko, zapomniałam Ci napisać wcześniej... a mi się też ten model spodobał, ale niestety, w tej opcji - odpada.

reklama